Amazon Cloud Player este compatibil cu iOS

Amazon Cloud Player a fost lansat luna trecuta de catre Amazon si permite streaming-ul audio online pentru aproape toate smartphone-urile tabletele si laptop-urile in afara de iDevice-uri. Player-ul implementat de Amazon pentru serviciul lansat atunci nu corespunea cu exigentele celor de la Apple in printr-o metoda destul de simpla puteau fi totusi ascultate melodiile. De atunci si pana acum Amazon a muncit din greu si a reusit sa faca Cloud Player-ul compatibil cu iDevice-urile si din punctul meu de vedere este o alternativa de luat in seama avand in vedere ca ofera destul de mult spatiu gratuit.

Incepand de astazi Amazon Cloud Player este compatibil si cu iDevice-urile deci o simpla accesare a contului vostru va afisa tot ce aveti in el. Partea proasta este ca nu putem incarca melodii din iDevice in contul de pe Amazon deci va trebui sa folositi un calculator/laptop pentru a pune continut acolo. Amazon ofera 5 GB gratuiti pentru acest serviciu insa puteti creste limita la 20GB prin achizitionarea unui album de pe Amazon sau prin platirea unui abonament.

Sunt curios sa vad ce anume va lansa Apple pe acest segment. Asteptam un Music Locker sau un iCloud insa ele vor veni abia dupa WWDC 2011.

UPDATE: Din pacate Romania ramane pe tusa in ceea ce priveste posibilitatea de a folosi acest serviciu.