saurik rezolva problemele cu afisarea SHSH-urilor salvate in Cydia

Desi in ultimele zile Cydia a creeat destul de multe probleme celor care doreau sa faca restore folosind un SHSH, iata ca saurik a reusit sa repare ceva, mai exact acum Cydia afiseaza toate SHSH-urile disponibile pentru terminalele noastre. Imaginea de mai sus a fost facuta pe 3GS-ul meu care are SHSH-uri de la 3.0 pana la 4.3.3, toate frumos afisate acolo. Din pacate pe iPhone 4 nu imi este afisat nici un SHSH mai nou de 4.2 beta 3 desi ele sunt salvate si cred ca de vina este cache-ul aplicatiei Cydia.

Daca nici la voi nu apar toate SHSH-urile disponibile, stati linistiti deoarece cache-ul aplicatiei se sterge o data la 2 saptamani deci probabil in cateva zile le veti vedea si voi.

18 COMENTARII

  1. Mai putin 4.3.2
    Totusi am o nelamurire, imi apare salvaat shsh pt 4.3.3 dar eu sunt sigur ca nu l-am salvat si nici ultimul tiny umbrella nu l-am folosit. Ciudat.

  2. Nu pot oare salva nicicum ceva sa fac restore la ios 4.01? As face upgrade, dar daca nu-mi place as vrea sa pot face downgrade.

  3. de ce nu imi mai merge sa iau yahoo mess pe iphone 3gs pana acum lam avut dar lam sters din greseala iar acum numi mai da voie sa il iau imi spune ceva de un software pt iphone 4