Video: Google Music – primul serviciu de streaming audio de la Google

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZrNhKcxBbZo[/youtube]

Astazi Google a tinut conferinta I/O in care a prezentat o multitudine de noutati pentru posesorii de terminale Android. In cadrul acestei confrinte compania a lansat oficial Google Music, primul serviciu de streaming audio online lansat de Google. Prin acest serviciu compania ofera posesorilor de terminale Android posibilitatea de a isi incarca muzica pe serverele Google si de a o asculta oriunde pe orice calculator sau terminal Android. Serviciu este disponibil in versiune beta si numai in SUA deocamdata.

Music Beta is a new service from Google that gives you instant access to your personal music collection without the hassle of wires or syncing. Add your music collection and listen on the web or any compatible Android device.

Se zvoneste ca Apple ar urma sa lanseze un serviciu similar numit iCloud in luna iunie insa sunt sigur ca pana atunci compania va gasi o metoda de a oferi mai multe functii utilizatorilor sai decat ofera Google acum. Apple are WWDC-ul programat pentru 6 iunie si atunci va prezenta iOS 5, Mac OS X Lion si probabil noul iCloud care ar trebui sa fie net superior Google Music insa asta nu e o certitudine.