Cum sa folosesti Google Music pe iDevices

Google a lansat oficial aseara cu surle si trambite noul serviciu de streaming online numit Google Music. Prin acest serviciu posesorii de terminale Android vor putea face streaming audio catre dispozitivele lor oriunde s-ar afla. Sistemul celor de la Google a fost conceput pentru a nu functiona si pe iOS insa cei de la cNET au descoperit o metoda de a il folosi si pe iDevice-urile noastre. Desigur ca Google Music este disponibil numai in SUA insa daca sunteti invetivi si aveti un proxy de SUA il puteti folosi fara probleme si in Romania. Iata ce trebuie sa faceti :

1. Mergeti pe google.com/music si cereti o invitatie pentru sesiunea beta.

2. Dupa ce primiti invitatia deschideti Safari, logati-va in contul vostru Google si mergeti pe pagina Google Music.

3. Interfata pe care o veti putea utiliza este identica, cu cea pentru desktop-uri iar totul se face prin tap-uri. Apasati pe o melodie pentru a o asculta si folositi bara de jos pentru a o opri, a trece la urmatoarea, etc. Scroll-ul printre melodiile disponibile se face folosind 2 degete, deci aveti grija.

Probabil unii dintre voi stiau deja insa de indata ce inchideti Safari se opreste muzica, ei bine puteti rula acea muzica in continuare in background prin accesarea meniului task switcher. Dupa ce il deschideti, faceti un swype din stanga spre dreapta si veti avea cateva butoane care controleaza continutul multimedia care ruleaza acum. Apasand Play Safari ca incepe sa ruleze din nou melodia pe care o ascultati.

Cam asta e cu Google Music, pana a ajunge sa folositi serviciul trebuie sa primiti o invitatie.