iPod Nano cu camera si screensaver disponibil in toamna

Zilele trecute va prezentam primele imagini cu un iPod Nano care avea o camera atasata in partea din spate a carcasei. Astazi va prezint un brevet de inventie inregistrat companiei Apple in care ne este prezentat un iPod Nano care are in meniu prezentata o functie care ii permite sa faca poze. Desigur ca brevetul de inventie ar putea fi pentru o tehnologie care ar putea sa ajunga le iDevice-uri abia peste cativa ani insa coroborandu-l cu imaginile de saptamana trecuta pare din ce in ce mai clar ca iPod Nano va avea camera.

As still another example, the electronic device can include a camera. As another example, the color palette or color scheme selected for a particular tag can be selected based on the colors of the environment detected by a camera. To enhance the aesthetic appeal of the electronic device as a fashion accessory, the color palette selected for the tag can be selected to match or complement the colors worn by the user or present in the user’s environment.

Pe langa camera noul iPod Nano ar putea avea inclusi anumiti senzori, probabil de proximitate, dar si posibilitatea de a seta un screensaver. Brevetul de inventie abia i-a fost inregistrat companiei Apple si cel mai probabil va fi implementat in iPod Nano care va fi lansat in toamna acestui an.