Ce fac romanii cu iPad, iPhone si iPod Touch-urile lor

Acum 2 zile v-am intrebat ce faceti voi cu iDevice-urile pe care le detineti. De atunci si pana acum s-au inregistrat 2500 de voturi la acel sondaj si cred ca se poate forma o idee destul de clara cu privire la modul in care va folositi voi terminalele in timpul liber. Pe primul loc cu 18.5% dintre voturi se claseaza navigarea pe web, pe locul 2 cu 16.17% se claseaza utilizarea aplicatiilor si pe locul 3 cu 15.89% se claseaza componenta sociala adica citit mailuri, folosit Facebook, Twitte, etc. Jocurile va ocupa mai mult timp decat vorbitul la telefon si vizionarea continutului multimedia este mai importanta decat cititul unei carti sau a unui ziar.

Rezultatele sunt foarte interesante avand in vedere ca majoritatea dintre voi detin un iPhone si eu unul sunt surprins sa vad ca vorbitul la telefon a inregistrat mai putine voturi decat jucatul diverselor jocuri. Doar 3% dintre cei care au votat isi folosesc iDevice-ul pentru editare foto/video insa presupun ca putini au iPad 2 unde se poate spune ca exista aplicatii care permit editarea in cele mai bune conditii. Daca nu ati votat inca va rog sa o faceti acum.

 


10 COMENTARII

  1. Nu are relevanta pentru ca atunci cand am votat eu de exemplu, optiunea cu “vorbitul la telefon” nu era disponibila, iar dupa ce ai fost atentionat de lipsa acesteia, eu nu am avut cum sa ma intorc sa votez iar si acea optiune.

  2. zaone este offtopic dar te rog poti sa imi spui cum fac daka am iphone 3g cu baseband 06.15.00 de ipad pe 3.1.3 si vreau sa imi pun 4.1 sau 4.2 . Am incercat si restore din itunes dar nimic nu merge 🙁 . Ma poti ajuta . Merci .

  3. o zi cu iphone:
    ma scoala alarma iph
    citesc mail-urile pe iph, mai arunc un ochi pe weatherPro sa vad cum stam cu timpul probabil,
    primesc vreun telef sau sun
    in cursul zilei citesc pe goodreader ceva documentatie copiata in iph, dau si primesc telefoane, scriu ceva notite, folosesc destul de des si calculatorul, mai arunc uneori, un ochi pe Maps sa caut o strada, ma mai laud cu niste poze (uploadate din pc) la colegi, caut prin installous actualizari (la fel si in appstore – gratuitati), mai impresionez pe cate cineva cantand la ocarina sau piano, un pic de angry birds
    seara: citesc biblia pe iph si dup-aia muzica la castile danon (se aud excelent)

    am mai uitat cate ceva: cand plec “afara”, folosesc skype la greu cu nevasta, radiouri online
    mes, facebook si browsing fac doar pe pc

    ce nu as putea face pe android din cele de mai sus?!