Prima Pagina Apple Prima imagine cu camera frontala si cea din spate a iPhone 5....

Prima imagine cu camera frontala si cea din spate a iPhone 5. Flash LED-ul va fi repozitionat

Dupa informatiile privind carcasa pentru iPhone 4S/5 aparuta pe pe site-ul de licitatii alibaba.com, iata ca acum apar si primele imagini cu camera din fata si cea din spate a noului iPhone 5. In post-ul privind carcasa va spuneam ca flash led-ul din iPhone 4S/5 ar putea fi repozitionat si iata ca aceasta noua imagine vine sa confirme zvonul anterior. Camera din spate este separata de flash LED si nu mai exista acea parte care proteja camera de flash-ul dispozitivului. Se pre ca Apple ar intentiona sa schimbe pozitia LED-ului probabil pentru a imbunatati modul in care terminalul face pozele.

E interesant ce incearca sa faca Apple si daca vedem deja componentele interne ale dispozitivului atunci inseamna ca acesta nu e departe de lansare. Ramane de vazut daca tot ce ni se prezinta acum are vreo legatura cu realitatea sau nu.

UPDATE: Cam asa ar arata un iPhone cu flash LED in partea dreapta.

 • Adi

  Daca pretul o sa fie cu cel mult 30% mai mare fata de Iph4,atunci nu are sens sa ne gandim la el!Pentru diferente minore nu se merita!Daca ar fi umblat mai mult la design(gen diferenta intre iph3gs si iph4),atunci ar fi fost altceva!

 • Cine a zis ca o sa fie mai scump?nu poate fi mai scump decat actualul iphone 4.

 • Nu inteleg de ce ar fi mai scump.

 • @ Adi ai vazut tu vreo scumpire la ipad 2?

 • Knnyonn

  Eu unul cred ca au schimbat pozitia flash’ului ca sa fie o diferenta intre ipohone 4 si iphone4s/5

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe – 09.05.2011 – 15.05.2011()

 • Dan B.

  S-ar putea sa schibe pozitia flashului cat mai departe de obiectivul camerei ca sa elimine reflectia retinei din ochi (red eye) prin simpla modificare de unghi de reflectie a luminii. 🙂 in rest ce mai ziceti? de un xeon pe iphone nu va incanta?