Prima Pagina accesorii Video: Tableta iPad 2 calcata de o masina, protejata de G-Form

Video: Tableta iPad 2 calcata de o masina, protejata de G-Form

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yrLNVcYz6ZM[/youtube]

Despre carcasele celor de la G-Form am mai vorbit cand v-am spus despre tableta iPad 2 peste care a fost aruncata o bila de bowling, despre tableta iPad 2 aruncata din avion ori despre MacBook-ul aruncat de la etaj. Astazi am pentru voi un nou clip video insa de aceasta data nu e vorba despre unul facut de compania care vinde produsele ci de un client multumit de achizitie. In clip veti vedea cum o tableta iPad 2 este aruncata pe asfalt si apoi este calcata de o masina insa nu va temeti pentru ca tableta e perfect protejata pe durata intregului film de carcasele G-Form.

iPad Extreme Sleeve se numeste produsul celor de la G-Form si dupa cum vedeti protejeaza tableta iPad in orice conditii insa totul are un pret desigur. 60$ va costa siguranta de a avea tableta protejata in orice conditii si eu spun ca investitia merita.

 • merita 100% cea mai tare husa

 • val

  …si cand ma gandesc ca mie mi-a intrat apa in ipad2 pentru ca s-a prelins apa de pe umbrela in geanta… mai bine imi cadea de la etaj!

 • Chatagra

  Hmm. O fi buna husa aia dar ma indoiesc ca poate face asta. Clipul poate fi publicitate mai ales ca imediat dupa ce o ia de jos tableta dispare din cadru cateva secunde cel care a filmat putand-o inlocui. Daca era pe bune ar fi putut sa filmeze altcineva pt a vedea ca tableta nu a fost schimbata .

 • nu cred ca e facatura … daca a rezistat ipadul aruncat din avion, asta e mic copil zic yo 🙂 ca a trecut repede peste

 • Chatagra

  E o diferenta intre cele 2 lucruri . La caderea din avion se ia in calcul greutatea tabletei si viteza terminala a acesteia ( un iphone ne protejat pierdut de un parasutist a supravietuit unei asemenea caderi ) . Aici e vorba de o greutate aplicata pe suprafata tabletei …ma indoiesc ca tableta mai functioneaza dupa trecerea masinii .
  Tu ce zici @zaone cat de veridica pare chestia?

 • Ganditi-va ca a fost aruncata o bila de bowling pe o tableta aflata intr-o carcasa de genul asta si a supravietuit.

 • dak e reala reclama…se vor umple de bani astia care au inventat-o….parerea mea k e extraordinar de bine facuta…!!!

 • royce

  O din asta ii trebuie lu Bear Grylls,pentru tehinci esentiale de supravietuire =))
  Si 2,ar trebuii asa ceva si pentru oameni :))

 • @royce: Din cate stiu, sunt facute cateva chestii d’astea si pentru cot.

 • Da, ei fac si echipamente pentru atleti.