Video: Lockitron iti descuie usa folosind un iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mQCJgx_kofo[/youtube]

Lockitron este un nou sistem care poate fi implementat in yalele usilor noastre si permite deschiderea lor folosind un simplu terminal iPhone. Sistemul Lockitron functioneaza pe baza unei conexiuni la internet deci daca aveti un router in casa va trebui sa conectati la el un dispozitiv special care functioneaza cu Lockitron. Deschiderea usii se face prin simpla trimitere a unei comenzi folosind aplicatia web a companiei care a dezvoltat sistemul ori prin simpla trimitere a unui mesaj text. Functionalitatea cu mesajul text e utila in cazul in care asteptati un vizitator si nu doriti sa mergeti sa ii deschideti in cazul in care Lockitron e folosit la o usa exterioara sau la o poarta.

Lockitron functioneaza si prin tehnologia NFC care in iPhone lipseste cu desavarsire dar care la alte smartphone-uri este prezenta. Lockitron functioneaza practic, cu aproape orice model de telefon insa important este sa aveti o conexiune constanta la internet altfel serviciul devine inutil. Ideea e buna dar limitata din cauza conexiunii la internet. Pretul acestui sistem? Doar 295$ insa macar aveti posibilitatea de a deschide totul prin remote. Ati monta asa ceva la usa voastra?

The Lockitron deadbolt model is fully compatible as a replacement for most standard deadbolts. In most cases, the installation takes no more than 15 minutes and can be completed with the included screwdriver.

The Lockitron Deadbolt kit includes everything that you need to get Lockitron set up at your home or office starting at $295 with no monthly fees for our basic service. This includes access from anywhere in the world by smartphone or laptop as well as the ability to grant permanent or temporary keys to guests and co-workers. Text message access can be enabled as a premium service.