Cum sa rezolvi eroarea Invalid Adress afisata de iTunes

Am vazut ca pe site multi dintre voi se plangeau ca primesc eroarea Invalid Adress cand incearca sa descarce o aplicatie din iTunes AppStore. Din pacate nu sunteti singurii care au astfel de probleme, e o problema generala care afecteaza toate AppStore-urile. Apple a implementat recent o noua metoda de securitate care verifica adresa utilizatorului si codul postal. Daca nu aveti trecuta o adresa sau un cod postal atunci veti primi eroarea de mai sus cand incercati sa descarcati o aplicatie din AppStore. Rezolvarea problemei e foarte simpla si implica adaugarea unei adrese pentru contul vostru. Acum exista 2 metode, una pentru AppStore SUA si una pentru AppStore Romania, ele trebuie alese in functie de AppStore-ul unde aveti contul.

Pentru AppStore SUA completati adresa voastra cu adresa din imaginea de mai jos care este defapt adresa campusului Apple din Cupertino. Dupa ce introduceti acea adresa completa eroarea nu va mai fi afisata absolut deloc.

Pentru AppStore Romania introduceti adresa de acasa impreuna cu un cod postal pe care il puteti verifica aici folosind butonul Coduri Postale din meniul dreapta sus.. Trebuie sa introduceti o adresa valida altfel exista sanse foarte mari ca eroarea sa nu se rezolve.

Sper ca va sunt de ajutor informatiile si daca metodele nu functioneaza atunci va rog sa lasati un comentariu.