Prima Pagina aplicatii Video: Slideaway extinde functionalitatea lockscreen-ului

Video: Slideaway extinde functionalitatea lockscreen-ului

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4XpNQO6a4YU[/youtube]

Slideaway este un nou tweak pentru iOS care extinde functionalitatea Lockscreen-ului nostru prin adaugarea unor elemente foarte utile, as spune eu, pentru orice utilizator. Odata ce instalati tweak-ul veti vedea in Lockscreen 2 noi iconite cu care puteti deschide 2 aplicatii aflate in terminalul vostru. Tweak-ul ne permite sa setam ce aplicatie dorim sa deschidem direct din lockscreen insa optiunile se limiteaza doar la aplicatiile disponibile nativ in iOS. Sub aceste 2 iconite avem 2 tab-uri in care sunt afisate numarul de emailuri si numarul de apeluri ratate insa desigur ca nu putem deschide aplicatia mail sau phone dand click pe tab-ul respectiv.

Functionalitatea tweak-ului Slideaway nu se limiteaza doar la cele 2 butoane deoarece direct in lockscreen putem deschide task switcher-ul printr-un simplu swype iar din task switcher putem deschide orice aplicatie care ruleaza deja in background. Slideaway nu este inca disponibil in Cydia dar dezvoltatorul il va lansa in curand si va voi anunta cand este disponibil.

  • E chiar interesant! Abia astept sa apara.

    Si totusi am o intrebare, toate tweak-urile astea.. mananca din baterie?

  • bullshit. pai una din functiile principale ale lockscreenului e aceea de a bloca accesul in telefon fara acceptul proprietarului, de aceea exista si passcode. dupa aceea, ideea de slide to unlock, este o metoda de protectie supmentara pe langa butonul lock, pentru ca telefonul sa nu preia comezi aflat in buzunar din simpla atingere a ecranului. pe cand acest tweak ofera acces oricui la mesaje sau telefonie + aplicatiile aflate in background