Prima Pagina Apple Imagini cu primul magazin Apple deschis acum un deceniu

Imagini cu primul magazin Apple deschis acum un deceniu

In luna mai a anului 2001 Apple deschidea primul magazin in Tysons Corner Center din Virginia. Steve Jobs era imbracat exact precum il stiti, cu aceeasi bluza cu guler si pantaloni de blugi, iar im imaginea de mai sus ii explica jurnalistului Walt Mossberg intregul concept din spatele design-ului magazinului. Acesta avea sa fie primul dintr-un sir de cateva sute de magazine pe care Apple le-a deschis in acesti ultimi ani insa anul acesta compania va mai deschide destul de multe magazine atat in SUA cat si in restul lumii. Design-ul interior al magazinelor a fost modificat pe parcurs si modul in care angajatii interactioneaza cu clientii a evoluat insa cel mai important, magazinele Apple au ajuns sa fie un punct de atractie pentru turisti si nu numai.

Vorbim despre un lant de magazine care atrage sute de vizitatori anual si care la fiecare lansare a unui iDevice este supraglomerat de clienti. Din pacate in acest degeniu Apple nu a ajuns si in Romania iar parerea mea e ca va mai trece inca pe atat si tara noastra nu va avea un Apple Store. Pana una alta, daca va aflati prin vreo tara straina unde exista Apple Store nu uitati sa intrati intr-unul, veti fi uimiti.

 • Stefan

  Pff…e doar un magazin.

 • Robertynoo

  Ar fi foarte minunat sa avem un Apple Store in Romania , sper ca atunci vom beneficia si noi de preturile Apple nu de suprapreturile ( bijnita legala de la noi care este foarte exagerata ) percepute de operatori de telefonie mobila ai nostri .

 • danpuf

  nu cred ca vom avea vreodata un apple store

 • La puterea noastra de cumparare… slabe sanse.

 • Remus

  Am Intrat eu in Dubai ,,,,toata lumea foarte prietenoasa si dornica sa te ajute chiar daca nu cumperi nimic !

 • Nu avem putere de cumparare dar mai e si chestia ca suntem inapoiati rau.nu vad un solist de manele sa butoneze un ipad si “e multi din astia”