Prima Pagina iOS 4.3 Solutia de jailbreak pentru iPad 2 va fi disponibila in cateva saptamani

Solutia de jailbreak pentru iPad 2 va fi disponibila in cateva saptamani

Aseara a avut loc o conferinta video si p0sixninja, din imaginea de mai sus, a fost prezent pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor de iDevices. Desigur ca subiectul principal a fost solutia de jailbreak pentru iPad 2 si p0sixninja a spus ca o astfel de solutie va fi disponibile in cateva saptamanai. Solutia va fi cel mai probabil implementata intr-o noua versiune a greenpois0n special facuta pentru iOS 4.3.x. Noua solutie de jailbreak va functiona pe minim iOS 4.3 pentru ca iPad 2 a venit cu iOS 4.3 din fabrica insa deocamdata nu se stie cat va mai dura pana o vor lansa. Presupun ca nici nu s-au apucat sa lucreze la ea deci mai avem de asteptat.

Solutia aceasta de jailbreak e separata de Elevator facuta de i0n1c si de cea a lui comex.

 

 • Safi

  Așteptăm cu Mare interes !!!

 • Poison

  Elevator nu e o solutie de jailbreak, citeste comentariul din acel articol

 • razvanrazy

  asteptam cu mare interes, dar mai bine nu s-ar mai chinui acum si s-ar chinui dupa ce apare 5-u…

 • E un exploit. M-am lamurit si cu veeence, mananca doar ca sa se afle in treaba. A devenit irelevant.

 • avramar

  I sfarsit vesti bune…La fel de bune ca si cele de la inceputul anului cu privire la unlock… VINE! VINE! VINE!…Nu mai vine… Mesajul este urmatorul: cumparati tableta iPad 2! Singurii care au facut ceva pana acum au fost geohot si planetbeing, restul s-au jucat. Concluzia: nu cumparati nici un iDevice daca pentru versiunea curenta nu exista unlock / jailbreak.

 • geohot nu e mai baga la jailbreak-uri din cauza publicitatii de care are parte.

 • Dan B.

  A facut deja jailbreakul geohot. numai ca tre careva sa-l roage sau macar sa-i dea 100.000.000$ donatie ca sa dea drumu pe net. Ce credeti ca e fraier? haida de! Are si unlocku deja facut pt. iphoane! Pt. e e un fassss sistemele iOS sau ala de la Sony