Elevator – noua solutie de jailbreak pentru iPad 2

Aveti o tableta iPad 2 dar asteptat o solutie de jailbreak pentru ea? Daca da atunci poate aceasta veste va va mai descreti fruntile. Elevator se numeste noua solutie de jailbreak pentru iPad 2 la care i0n1c lucreaza in momentul de fata. i0n1c este cel care ne-a dat untethered exploit-ul cu care iOS 4.3.1 – 4.3.3 a fost jailbroken de toata lumea folosind redsn0w si acum ne va aduce Elevator. Desigur ca i0n1c nu recunoaste ca ar avea vreo solutie de jailbreak in lucru pentru a evita constantele intrebari legate despre lansarea acesteia deci atunci cand va fi gata o va lansa si nimic mai mult.

Informatia despre Elevator vine de la veeence care sustine ca solutia de jailbreak va fi disponibila inaintea celei facute de comex. Mai sunt putin sub 3 saptamani pana la WWDC 2011 si sincer sa fiu pare destul de ciudata lansarea unei solutii de jailbreak pentru iPad 2 pana atunci. Din cate imi dau eu seama noul exploit descoperit de i0n1c functioneaza chiar si fara limera1n deci probabil e unul userland.

UPDATE: Se pare ca veeence stie sa minta bine deoarece acum isi schimba povestea si spune ca i0n1c nu va lansa solutia pentru ca nu doreste.