Video: Hipoflex – un nou mod de a face poze cu un iPhone

Hipoflex este un nou acesoriu pentru iPhone care ne permite sa facem poze intr-o cu totul noua maniera decat pana acum. Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai sus, accesoriul are atasate 2 oglinzi care permit inregistrarea de clipuri video si de poze fara ca telefonul sa fie tinut in pozitia normala cu camera indreptata catre locul dorit. Accesoriul se monteaza pe laterala terminalului nostru si ne permite sa facem poze tinand telefonul normal in mana precum in cazul utilizarii normale. Filmele si clipurile video sunt inregistrate pe baza imaginii oferite de oglinda si parca pare mai usor de folosit telefonul in modul acesta.

Hipoflex este desigur doar un proiect care asteapta finantare pe Kickstarter.com insa probabil in viitor il vom avea disponibi in magazine. Iata ce poate face accesoriul :

  • take pictures and videos while holding the iPhone 4 in the same position you hold it when texting
  • take candid shots
  • record a lecture, performance or presentation when used as a stand: no shaking and no tripod!
  • prop up your iPhone 4 to watch a movie, use FaceTime or do some work

The Hipoflex™ is an accessory for the iPhone 4 to take pictures and record videos in a more natural position. It simply snaps onto the iPhone in either portrait or landscape mode. You can also use the Hipoflex™ as a stand for hands-free watching or recording videos, FaceTiming, surfing the web…etc.