iPhone 5 produs in Q3 2011, va avea camera de 8 megapixeli si chip GSM/CDMA?

Zvonurile pentru iPhone 5 continua astazi cu informatiile oferite de catre un analist american al FBR Capital Markets. Oamenii de acolo sustin ca au informatii de la surse apropiate partenerilor Apple care sustin ca productia pentru iPhone 5 va incepe in Q3 2011 iar noul dispozitiv va avea o camera de 8 megapixeli si un chip baseband GSM/CDMA. Q3 2011 reprezinta practic perioada iulie – octombrie, adica in conformitate cu zvonurile lansate de pana acum de mai toate firmele americane de analiza a pietii. O lansare in septembrie pare a fi motivul central al tuturor povestilor relatate de analistii americani in ultima vreme si nu pot decat sa ma gandesc la faptul ca toti repeta aceeasi informatii in ideea ca pana la urma lumea o va crede.

Apple’s iPhone 5 will be manufactured in the third quarter, hinting at a possible launch of a new version of the iconic smartphone later this year, a financial analyst firm said Tuesday. The iPhone 5 will include an 8-megapixel camera and a single baseband chip that will work on both GSM and CDMA networks, FBR Capital Markets said in a research note, citing information from industry contacts.

Ca iPhone 5 va avea o camera de 8 megapixeli nu cred ca se mai indoieste cineva avand in vedere ca e o evolutie naturala cu care Apple ne-a obisnuit deja. “Placa” aceasta cu lansarea in septembrie o auzim de cateva luni deja si nu pot decat sa sper ca Apple le va “da peste nas” analistilor americani si nu isi va intrerupe traditia lansarilor de terminale iPhone in vara. Daca iPhone 5 va fi lansat in septembrie atunci puteti sa va asteptati ca Mos Craciun sa vi-l aduca sub brad la operatorii de telefonie mobila din Romania.