Prima Pagina Apple iPhone 5 produs in Q3 2011, va avea camera de 8 megapixeli...

iPhone 5 produs in Q3 2011, va avea camera de 8 megapixeli si chip GSM/CDMA?

Zvonurile pentru iPhone 5 continua astazi cu informatiile oferite de catre un analist american al FBR Capital Markets. Oamenii de acolo sustin ca au informatii de la surse apropiate partenerilor Apple care sustin ca productia pentru iPhone 5 va incepe in Q3 2011 iar noul dispozitiv va avea o camera de 8 megapixeli si un chip baseband GSM/CDMA. Q3 2011 reprezinta practic perioada iulie – octombrie, adica in conformitate cu zvonurile lansate de pana acum de mai toate firmele americane de analiza a pietii. O lansare in septembrie pare a fi motivul central al tuturor povestilor relatate de analistii americani in ultima vreme si nu pot decat sa ma gandesc la faptul ca toti repeta aceeasi informatii in ideea ca pana la urma lumea o va crede.

Apple’s iPhone 5 will be manufactured in the third quarter, hinting at a possible launch of a new version of the iconic smartphone later this year, a financial analyst firm said Tuesday. The iPhone 5 will include an 8-megapixel camera and a single baseband chip that will work on both GSM and CDMA networks, FBR Capital Markets said in a research note, citing information from industry contacts.

Ca iPhone 5 va avea o camera de 8 megapixeli nu cred ca se mai indoieste cineva avand in vedere ca e o evolutie naturala cu care Apple ne-a obisnuit deja. “Placa” aceasta cu lansarea in septembrie o auzim de cateva luni deja si nu pot decat sa sper ca Apple le va “da peste nas” analistilor americani si nu isi va intrerupe traditia lansarilor de terminale iPhone in vara. Daca iPhone 5 va fi lansat in septembrie atunci puteti sa va asteptati ca Mos Craciun sa vi-l aduca sub brad la operatorii de telefonie mobila din Romania.

 • Marean Careste

  Si cu lansarea in iunie am avut iphone sub brad de la operatorii romani, exceptand orange, voda+cosmo au lansat pe 17 decembrie, you know.

 • Chatagra

  De obicei in septembrie Apple lanseaza noile ipod-uri deci si eu cred ca noul iphone va aparea inainte .

 • Mankid40

  Cu atat mai bine. Asa s-a fie Q-3. -))

 • Razvan

  Dar sper totusi sa nu arate ca cel din poza ca e oribil. Parca e neterminat .

 • Dan B.

  E telu lu Gutzaaa!!! se stieee! Bullshit!

 • Sunny

  Si eu as vrea sa il lanseze luna viit. Insa mi-e greu sa cred ca Apple au putut tine atat de bine secretul. Inteleg ca poate s-au invatat minte din episodul de anu trecut insa un secret atat de mare e prea mult, nici macar o schita pe net nimic. De aceea cred eu ca nu il vor lansa in iunie. Aparea o poza ceva cu el daca era in productie pregatit pt o lansare.

 • claudiu91

  mai bine in septembrie decat in iulie… iphone 4 a avut o gramada de probleme…

 • Tigris Regalis

  @Sunny: +1

  Plus că Apple a anunțat negru pe alb că la WWDC 2011 din iunie va prezenta versiuni PREVIEW ale iOS 5 și Mac OS X Lion, deci versiunile finale vor apărea ulterior, așadar ce rost ar avea să lanseze un nou iPhone fără să aibă finalizată o versiune nouă de iOS pentru el? Ar rupe tradiția … Apoi, conducerea companiei a precizat explicit că la Apple ciclurile unui produs sunt dependente de software (“software driven”), deci e clar că nu va fi lansat un nou iPhone înainte de noul ciclu ce va începe cu iOS 5. În fine, dacă ar prezenta doar un preview pentru noul iPhone concomitent cu preview-ul pentru iOS 5, produsul final urmând a fi vândut peste câteva luni, nu ar face altceva decât să dea concurenței ocazia de a pregăti imitații ale noului iPhone înainte ca Apple să apuce să-l pună în vânzare pe piață, ceea ce ar fi extrem de improbabil din partea unei companii precaute ca Apple.

 • mariusr22

  Mai copii, calmati-va! Politica Apple e clara! Un design nou deiPhone o data la 2 ani! Eventual vor lansa o varianta imbunatatita de iPhone 4 candvaanul asta, desi nici asta nu stiu sigur daca se va intampla.

  PS: zaone, iar incepi cu articolele cu titluri terminate cu semnul intrebarii…

 • Vrei sa spun ca e sigur?

 • Daniel

  iphone 4s anul acesta. iphone 5 se va lansa la anul cu ipad 3. parerea mea.

 • mariusr22

  Nu, dar e o stire, nu e o intrebare. Nici o stire de genul asta nu e sigura…

 • Tocmai ca e doar un zvon, o intrebare.