Prima Pagina Apple Noi modele MacBook Air lansate in luna iulie

Noi modele MacBook Air lansate in luna iulie

MacBook Pro-urile si iMac-urile au facut trecerea la platforma Sandy Bridge si la tehnologia Thunderbolt asa ca e timpul ca Air-urile sa faca acelasi lucru. Conform celor de la DigiTimes Apple va incepe productia noilor modele MacBook Air inca de luna aceasta urmand ca lansarea lor sa aiba loc undeva pe la sfarsitul lunii iunie sau iulie. Noile modele vor aduce nou doar platforma Sandy Bridge si tehnologia Thunderbolt fara nici o modificare a design-ului exterior al carcasei avand in vedere ca actualul model a fost lansat in luna noiembrie a anului trecut.

The Taiwan-based supply chain for Apple products will begin shipments of new 11.6-inch and 13.3-inch MacBook Air models featuring Sandy Bridge platform and Thunderbolt interface in late May for launch in June or July, according to makers in the supply chain. While Apple’s PR representatives in Taiwan have neither confirmed nor responded to the report, it has long been understood that Apple always keeps silent about its new products not yet launched, the sources emphasized.

S-a spus inca de luna trecuta ca Apple ar putea schimba platforma si pentru MacBook Air iar daca e sa ne luam dupa cei de la DigiTimes atunci totul se va intampla in lunile urmatoare. MacBook Air-ul nu are nici macar 1 an de cand a fost lansat insa Apple deja il imbunatatestei si cred ca aceasta graba are mai mult legatura cu implementarea tehnologiei Thunderbolt. So, daca planuiti sa achizitionati un Air atunci poate ar fi bine sa mai asteptati putin.

 • parca vad ca avem thunderbolt si in i5.

 • In iPhone 5? Ce sa facem cu el?

 • cond0r

  Ciclul de reinoire la iMac-uri, MacBook-uri este de 7/8 luni.
  Deci este normal sa apara in iunie (cu un upgrade minor).

 • sa faci transferuri intre idevice si macuri.

 • cond0r

  In momentul asta store.apple.com este inchis.
  Nu spuneai ca o sa apara un produs nou in 18 sau 19 ?

 • Nu, in magazinele Apple ar trebui sa implementeze niste chestii noi, dar nu sa lanseze ceva.
  @Alin Cristian: Ce rost are? Sa inlocuiasca portul standard cu thunderbolt? Pai in cazul asta ce rost ar avea sa isi mai cumpere iPhone zecile de milioane de posesori de PC-uri? Sa puna Thunderbolt pe langa portul de 30 de pini? Nici o sansa.

 • Atunci am inteles eu gresit ca thunderbolt functioneaza wireless?

 • Da, functioneaza doar prin cablu.

 • Tigris Regalis

  Ar putea să existe port Thunderbolt pe noul iPhone, laolaltă cu un adaptor Thunderbolt-USB, livrat în cutia noului iPhone … dar încă n-a apărut niciun zvon în acest sens.

 • Inca e proaspata tehnologia asta ! Cu timpu va fi implementata si asta ! Si oricum nu ii duce lipsa nimeni!!

 • glm

  thunderbolt… sa faca tigris o conspectie amanuntita pe wiki pt toata lumea ca sa inteleaga toti cat este, deocamdata, de inutila aceasta tehnologie atat timp cat cei mai multi au hdd-uri cu platane si doar o elita foloseste ssd-uri
  nu pt t..dbolt lanseaza ei noile air ci pt a folosi la maximum ascensiunea pe care o au anul acesta pe piata laptop-desktop, cand au prins un culoar foarte favorabil.

 • Pingback: Mac OS X 10.6.8 10K524 disponibil pentru dezvoltatori()