Prima Pagina Apple Apple reduce numarul de terminale iPhone 4 produse inaintea lansarii iPhone 5

Apple reduce numarul de terminale iPhone 4 produse inaintea lansarii iPhone 5

Nu se stie inca daca iPhone 5 va fi disponibil in luna iunie sau septembrie insa conform celor de la DigiTimes Apple ar fi redus numarul de unitati produse de partenerii sai. Compania a redus cu aproximativ 2.5 milioane de unitati numarul de terminale ce ar trebui produse de partenerii sai pentru a pregati productia terminalelor iPhone 5. Cei de la DigiTimes sustin in continuare ca lansarea terminalului va avea loc in a doua jumatate a acestui an insa daca Apple ar incepe acum productia sau a inceput-o deja atunci e posibil sa vedem primele terminale chiar din luna iunie/iulie 2011.

Due to an inventory volume of 1.5-2 million units of iPhone 4 and the launch of iPhone 4S planned as early as September 2011, Apple has lowered its expected shipment volume of iPhone 4 for the second quarter of 2011 from 20 million units, to 17.5-18 million units consisting of 16 million units of the 3G version and 1.5-2 million units of the CDMA version, according to Taiwan-based supply chain makers.

Bases on global sales of 18.6 million units of iPhone 4 and shipment volumes in the first quarter of 2011, there are an estimated 1.5-2 million units in stock, the sources indicated.

Cei de la DigiTimes continua spunand ca noul iPhone va avea o camera de 8 megapixeli produsa de OmniVision Technologie si senzori de imagine produsi de Largan Technologies, lucruri care cred ca toti le consideram a fi normale. Daca Apple a inceput deja productia atunci e posibil sa se orienteze spre o lansare in vara, eu sper si cred ca sunt destui printre voi care isi doresc acelasi lucru.

 • alex

  normal zaone am iphone 4 din august 2010 ,cred ca pentru a face fata marelui Samsung si Gingerbread avem nevoie cu totii de ceva nou ,un ios 5 nou regindit si un ecran de 4 inch ….

 • Tigris Regalis

  Vor produce stoc pentru a nu mai avea probleme cu cantitățile la lansare, însă e foarte improbabil să avem un nou iPhone înainte de iOS 5, iar dacă la WWDC 2011 din iunie se prezintă doar un preview al noului iOS, după cum a anunțat Apple, versiunea finală de iOS 5 va veni abia mai încolo, după ce va fi testată și de dezvoltatori cu aplicațiile lor, de unde rezultă că un nou iPhone va urma abia în toamnă.

 • Alex 6

  Alex :)) la noul marelui samsung 🙂 facem toti fata si cu 4 , stai linistit..,adevarat e ca lucrurile vor sta altfel.. Din nou la 5.. Insa concurenta pe android ma face doar sa zambesc, si sincer nu ma intereseaza nr. de mbp xelii , vrei sa-ti faci poze cat stadionul cumparati un eos, nu iphone. Senzorul camerei .procesorul, ram ul. Ecranul.. Camera video sunt un plus

 • Daniel

  vad ca se spune de 4S nu de 5. nu mai visati la 5 ca nu va fi anul acesta