Prima Pagina aplicatii iOS si o mica problema cu Push notifications

iOS si o mica problema cu Push notifications

Am intampinat o mica problema cu notificarile push de cateva ori si cred ca pe unii i-ar ajuta aceasta mica rezolvare. Uneori cand faceam trecerea de la Wi-Fi la 3G si invers, ma trezeam ca notificarile Push nu mai functioneaza desi teoretic nu exista nici o problema. Si pe iPhone 4 si pe iPhone 3GS si pe iPad 2 am avut aceeasi problema si singura rezolvare a fost resetarea terminalului. Nu stiu de ce s-a blocat primirea de notificari push, nu se intampla de fiecare data cand fac asta dar cand se intampla nu mai primesc notificari de la nici o aplicatie. Presupun ca foarte putini dintre voi au avut probleme de genul asta insa pentru cei care au avut, va spun ca activarea am facut-o prin iTunes cu o cartela normala.

Problema am intalnit-o si la aplicatia iDevice Ro care la fel facea pana resetam terminalul. Daca nu primiti notificari de la aplicatia iDevice.ro atunci sa stiti ca problema e de undeva de la voi pentru ca de pe serverele unde avem sistemul de push pleaca la fiecare articol notificari catre voi. Nu a existat zi fara ca notificari push sa fie livrate pana acum deci daca ati avut zile in care nu ati primit atunci a fost o problema de la voi.

 • Da, imi aduc aminte ca au fost zile cand nu am primit nicio notificare si fiind obisnuit cu idevice care imi livra notificari destul de des pe parcursul unei zile, mi sa parut ceva suspect la momentul respectiv, thx!

 • Nu exista zi fara notificari, cand nu apar notificari verificati site-ul.

 • Daniel

  am si eu o intrebare. Am instalat idevice.ro, (pe un iphone4) si nu merge deloc bine (are foarte mult “lag” prin scrolling , si merge incet. De ce?

 • Lag-ul ala e de la incarcarea paginii. Cand incarci pagina in Safari iti apar patratele in partile unde nu e incarcat continutul. In aplicatia iDevice.ro nu apare asa ceva, de aceea e lag pentru ca terminalul randeaza continutul.

 • Daniel

  @zaone
  din punctul meu de vedere trebuie sa faci un mic “redo” la aplicatia idevice.ro Am intrat in app la “aplicatii” si selectez un mesaj si este un “lag” incredibil. Merge incet … si mie sa pare ca pagina (chiar daca s-a incarcat complet!) merge foarte prost si incet. Nu stiu daca tu ai problema asta cu telefonul tau, dar eu am … (scuze-ma daca n-am scris corect in limba romana, dar nu sunt roman)

 • Dan B.

  Succes zaone! Pune mana si fa site-ul in HTML5 nu php 🙂 Baga mare ca e un laaag mare cat c–ru tau 🙂 Oricum esti tare cu site-ul asta . Aduni toti androizii cand critici troacele non-apple. mai bine ziceai ca Samsung Galaxy s 2 e un super computador ca si iphone-ul. asa ca lasati tampeniile ca nu are hardwareul treaba la ambele terminale ci softurile. Ambele terminale sunt super reusite din pounct de vedere Hardware din cauza SAMSUNGULUI incepand de la procesor pan la ecran. Mai sunt si alte firme de hardware care fac diferite segmante hardware ceea ce s-a ajuns departe. Ca sa va treziti din orgoliile astea va spun urmatorul lucru: angajati-va acolo la Samsung. sa vedeti cum o sa iubiti orice ce iese din fabrica. de la un chip, tranmzistor etc pana la ecranele cu matrice sau gadgeturi. acolo e nebunia! Puneti mana si faceti programare in orice limbaj de programare. aici e realitatea!

  Lasati tampeniile si bucurati-va de ce aveti! Ciaoz!
  PS: ce v-am zis aci e off-topic.

 • Deci1668

  Da si eu am aceiasi problema cu push notifications. Eu primeam de la CNN tot timpul notificari si acum nimik. Am lasat-o balta crezind ca e de la ei. Ce nu inteleg eu zaone ce ai vrut sa spui cu resetarea terminalului? Dau prima optiune din meniul Reset? Reset all settings? Sau e alt tip de reset.

 • Il inchizi si il deschizi.

 • Tigris Regalis

  @Deci1668: @zaone a vrut să spună că îl repornești, nu că îl resetezi (pe vremea lui MS-DOS era același lucru, la fiecare repornire OS-ul trebuia setat din nou, prin fișierele config.sys și autoexec.bat). 🙂