Video: PictureMe extinde functionalitatea aplicatiei Camera

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NghGuMgHzd4[/youtube]

PictureMe este un nou tweak pentru iDevices care adauga o serie de functii ce lipsesc cu desavarsire din aplicatia camera pentru iOS. De indata ce instalati tweak-ul veti avea in aplicatia camera un mic buton care va ofera acces la functiile acestuia. Tweak-ul adauga posibilitatea de a seta un anumit numar de secunde inainte de  a face o poza si adauga posibilitatea de a face mai multe poze intr-o succesiune rapida. Functiile se numesc: Timer – posibilitatea de a face poze dupa o anumita perioada de timp de la actionarea butonului si Rapid Shot – captarea mai multor poze intr-o succesiune rapida de timp.

PictureMe nu permite folosirea ambelor functii in acelasi timp insa pe viitor dezvoltatorii vor implementa si aceasta posibilitate. PictureMe este disponibil in Cydia pentru 1.99$. Trebuie sa aveti macar iOS 4.2.1 instalat in terminalul vostru.

Picture me gives you the features that iOS Camera is missing! PictureMe allows you to now have the ability to take multiple pictures at once and a timer feature! Everything looks native just as if apple were to make it! Check out the screen shots below to get a little taste of what PictureMe brings to the table 😉

No new icons are added to your homescreen. You can configure options from inside the Camera app.