Apple inchide pana maine sistemul online de afisare a statusului comenzilor

Maine Apple va face cateva schimbari importante in sistemul de afisare a statusului comenzilor produselor cumparate din magazinul online. Daca aveti acum o comanda in derulare si incercat sa vedeti in ce stadiu se afla, veti fi intampinati de mesajul de mai sus. Maine Apple pregateste o schimbare destul de importanta avand in vedere ca a inchis o sectiune a site-ului sau si a anuntat ca incepand de maine respectiva sectiune va fi disponibila din nou dar si cu anumite schimbari. Maine vor avea loc conferinte in toate magazinele Apple din lume si nimeni nu stie sigur ce le va prezenta Apple propriilor angajati si ce schimbari va face in magazine.

Fie va instala Mac OS X Lion in Mac-urile puse in display, fie va introduce un nou sistem de lucru pentru angajati, fie va face cine stie ce alte modificari. Deocamdata nu e clar ce va face Apple maine insa va fi ceva important care va avea legatura cu modul in care functioneaza magazinele Apple.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa fie mai exacti cu data livrarii. Mie la iPad 2 imi scria ca va ajunge la destinatie pe 19 mai si de fapt a ajuns pe 13 mai. Nu ma plang ca a ajuns mai repede, dar o companie ca Apple ar trebui sa aiba un sistem de logistica mai precis.