Prima Pagina Apple Incendiul de la Foxconn afecteaza timpii de livrare pentru tabletele iPad 2

Incendiul de la Foxconn afecteaza timpii de livrare pentru tabletele iPad 2

Aveati in plan achizitia unei tablete iPad 2 din strainatate? Daca da atunci am o veste foarte proasta pentru voi, Apple a modificat termenele de livrare pentru tabeltele iPad 2 astfel ca acum o tableta va fi livrata in 1 – 2 saptamani in loc de 3 – 5 zile. Modificarea vine la mai putin de o zi de la incendiul devastator de la una dintre sectiile fabricii Foxconn unde se asamblau tablete iPad 2 deci exista o legatura clara intre cele 2 evenimente. Apple nu a facut nici un fel de anunt legat de modificarea datelor de livrare insa se subintelege ca au probleme cu fabricarea tabletelor din cauza acelui incident.

E greu de spus cat va dura pana cei de la Foxconn vor reusi sa reintre intr-un ciclu normal de productie avand in vedere ca intreaga sectie a ars nerecuperandu-se echipamentele.

 • tt

  hmm….3-5 zile unde ? In UK ? Adica in USA termenul era de 1-2 saptamani (am dovada) si in alte parti mai mic? Unbelievable.

 • Peste tot in lume este 1 – 2 saptamani.

 • gxg

  Nu e chiar asa! In Ro timpul de așteptare pentru mine cel putin a fost de 4 ore! Eu am comandat la ora 14.00 un iPad 2 de 64 GB 3G si la 18:00 l-am ridicat. 3369 RON adică 815 euro cu factura si garantie de 2 ani

 • @zaone: tt se referea la timpul de asteptare dinainte de acea modificare. El spune ca in SUA era tot 1-2 saptamani, nu 3-5 zile.

  @gxg: aici e vorba de magazinele online Apple. Fac pariu ca pot sa-mi iau si eu in 20 minute un iPad 2 3G de 64GB, dar il platesti :P.

 • E posibil sa fi fost modificat inainte sa se uite el, pana la incendiu era 3 – 5 zile.

 • Zile nu saptamani :P. E posibil si asta. Sau poate el s-a uitat acum ceva timp, cu mult inainte de incendiu, cand era 1-2 sapt.

 • tt

  @zaone @marian: am facut comanda pe apple.com pe 19.05, timpi de livrare confirmati pe mail ships – 3 iunie, delivers 9 iunie.
  Daca am zis ca am dovada….nu stiu de unde e vorba cu 3-5 zile.