Video: Gazeta Sporturilor lanseaza o aplicatie pentru iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ccgAc7F5J5I[/youtube]

Incepand cu data de 25 mai Gazeta Sporturilor va avea o aplicatie in AppStore special facuta pentru tableta iPad. In ea veti putea citi toate stiri si informatii in exclusivitate insa totul va costa 2.99€ pe luna. Abonamentul reprezinta singura modalitate de a vedea articole direct din aplicatie insa mai multe vom vedea cand o vor lansa. Ei spun ca investitia in dezvoltarea aplicatiei pentru iPad si promovarea ei ar costa in jur 250.000 si ca va fi cea mai avansata aplicatie a unei reviste din Romania. Sunt extraordinar de curios sa vad cum va arata intreaga publicatie pe iPad si cat de buna va fi interfata implementata de ei avand in vedere afirmatia de mai sus.

Pareri, opinii? Veti cumpara abonament la aplicatia GSP?

Miercuri, 25 mai, va apărea ediția de iPad a Gazetei Sporturilor. Instrument modern, imposibil de rupt la conferințele de presă de către cei criticați în ziar, aplicația de iPad a Gazetei va putea fi descarcata gratuit, dar abonamentul costa 2,99 euro pe lună si plata este singura cale de a accesa editiile. Pentru că va conține articole în exclusivitate, pentru că va arăta așa cum nu ați văzut pînă acum o aplicație Apple din România, pentru că lucrurile de calitate costă și pentru că așa sîntem noi, mai răi :-)

12 COMENTARII

  1. Au mai incercat ei sa faca bani si de pe urma video-urilor de pe site si s-au lasat pagubasi pana la urma, pentru ca nu-i mai urmarea nimeni.

  2. Pt iphone as cumpara…daca dau si tableta ca nu detin asa ceva e ok :)))….zaone cine a castigat concursul mortal kombat 3 ????

  3. nu inteleg de ce sa dau bani pe o aplicatie cand pot intra pe varianta web si gasesc acelasi lucru. si chiar daca va avea ceva in plus, ma indoiesc ca va merita. inteleg ca a costat bani sa o dezvolte dar nu cred ca aplicatia va veni fara reclama in ea…. stiti cum erau bancurile acelea… “Sa vedem cine vi le cumpara”

  4. Geniala reclama =)). Daca nu aveam maimute ca Becali, nu aveam de cine sa radem. Oricum, nu prea cred ca au cheltuit 250.000E. Chiar si cu promovarea, cat sa dai pe reclame, bannere, afise, etc.? Eu nu ma bag pentru ca nu am iPad si nici nu as plati 3E/luna atata timp cat pot vedea pe sute de site-uri stirile din sport, interviuri, etc.

  5. Astia de la GSP sa se uite reaq la Eurosprt app sau CNN app.. Pe langa faptul ca sunt FREE au si grafica de se spanzura astia de la GSP. Multa bafta lor si sa se gandeasca la pret.. e mai ieftin Free decat 2.99 €…

  6. Aceleasi stiri se vor gasi si pe site, aceleasi stiri sunt si la sport.ro si la realitatea si la antena si al protv si la etc toate mizeriile de media din romania si de peste tot…. pentru ce sa platesc sa aflu ca borcea a fumat 3 trabucuri sau mizerii din astea care nu au legatura cu niciun sport, oricum pentru gsp sport este fotbal, restul sunt mizerii.

    Ce or sa aiba original in articole, or sa scrie in stil Catavencu?:)))