Video: Incendiu puternic la una dintre fabricile Foxconn unde se produce iPad 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7esJbKxGdwA[/youtube]

Acum cateva ore una dintre sectiile unei fabrici Foxconn unde se asambleaza tablete iPad 2 a fost cuprinsa de un incendiu violent. In imaginile din clipul video de mai sus puteti observa angajatii care au iesit din cladire si fumul negru care iese de pe geamurile locatiei. Nu mai putin de 10 masini de pompieri au fost trimise la fata locului pentru a stinge incendiul. Totul a pornit de la o explozie care ar fi avut loc in cladirea unde lucreaza peste 100 de angajati la asamblarea tabletelor iPad 2 pentru Apple. Nu se stie din ce cauza a avut loc explozia insa a fost foarte puternica si respectiva cladire este in pericol sa se darame datorita deflagratiei si incendiului.

the explosion occurred in the A05, at 7 pm, the explosion caused many materials casted out from the building, and there are at least hundreds or more of workers inside the building. The whole building did not collapse yet, I do not know what is going on inside. Now there are more than 10 fire engines, 10 ambulances, many police cars.

Tot ce se afla in cladire a ars complet inclusiv materialele folosite pentru asamblarea tabletelor iPad 2 deci vor exista ceva probleme in reluarea activitatii acolo. Deocamdata doar atat se stie, Apple nu a comentat nimic si televiziunile din China transmit in direct tot ce se intampla.

4 COMENTARII