Installer 4.0 disponibil si compatibil cu iOS 4.3.3

Installer a fost prima aplicatie pentru iOS care permitea utilizatorilor sa instaleze aplicatii 3rd party pe terminalele jailbroken. Installer a fost inlocuit cu Cydia la scurt timp dupa lansarea sa insa a ramas in continuare o optiune pentru instalarea aplicatiilor, asta pana la lansarea iOS 4 cand a devenit incompatibil. Infini Dev Team, echipa care a readus la viata aplicatia Icy, a reusit sa refaca si aplicatia Installer, ba mai mult a facut-o compatibila si cu iOS 4.3.3. Aplicatia in sine functioneaza cu orice versiune a iOS mai mare de 2.1 insa marea problema este ca nu poate fi folosita cu repo-urile din Cydia deci nu puteti adauga nici un repo in ea si nici nu puteti instala aplicatiile in modurile cunoscute pana acum.

Installer works with a different system than cydia, that wy you won’t be able to add a Cydia repo into installer. As we speak we are working on a new community source for installer only, wich means you will be able to install things via installer.
We could use help, you may help us by submitting apps that where hosted by installer, or apps that have the installer structure. Or by making app with a installer structure. Right now, Installer claims to work on every single iOS released after 2.1, even on 4.3.3.

Cei de la Infini Dev Team vor face un repo special unde vor putea fi incarcate toate aplicatiile celor interesati insa din punctul meu de vedere proiectul e mort din start. Cydia e principala sursa de aplicatii si tweak-uri iar Installer va ramane la fel de nefolosit precum este si Icy pe care tot Infini Dev Team a readus-o la viata luna trecuta.

Pentru a instala aplicatia Installer trebuie sa adaugati in  Cydia repo-ul http://fr0stdev.co.cc/repo de unde veti instala The Installer. Va puteti juca prin aplicatie insa nimic mai mult, nu veti avea ce instala deocamdata.

4 COMENTARII

  1. Installer era mult mai tare si mai fain decat Cydia, doar ca cydia a luat avans de la autoinstalarea cu programele de jailbreak pe vremea lui iOS 2.x.

    ce vremuri erau alea 🙂