Icy compatibila cu iOS 4 disponibila pentru download

Astazi proiectul Icy revine la viata deoarece aplicatia a fost actualizata si este in sfarsit compatibila cu iOS 4.x. Proiectul a fost abandonat anul trecut din cauza dezvoltatorilor care nu gaseau timp sa actualizeze aplicatia si sa o faca, compatibila cu iOS 4.x. Acum o versiune beta a Icy 1.4.7 este disponibila in Cydia si ne permite sa instalam orice pachete si aplicatii din repo-urile existente. Proiectul a fost preluat si dezvoltat de catre Infini Dev Team care ne aduce astazi prima versiune a Icy compatibila cu iOS 4.x, iPhone si iPad.

Aplicatia functioneaza pe iOS 4.3.2, am instalat-o pe terminalul meu si am apucat sa fac screenshot-l de mai sus, deci o puteti instala linistiti. Puteti instala pachetul aplicatiei prin SSH daca il descarcati de aici sau il puteti instala din Cydia din repo-ul repo.ispazio.net. Mai mutle detalii vor veni de indata ce aplicatia va fi actualizata.

Marele avantaj al Icy fata de Cydia statea in faptul ca totul putea fi facut mult mai usor si mai rapid decat in Cydia iar foarte multa lume folosea Icy inainte ca proiectul sa fie abandonat.

5 COMENTARII