Video: Knights: Spiral Islands – cel mai avansat joc facut cu Unreal Engine 3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8rQUYwJuJWs[/youtube]

Knights: Spiral Islands este unui dintre cele mai avansate jocuri facute folosind motorul grafic Unreal Engine 3 pentru iOS. Jocul face parte dintr-un proiect care a fost publicat pe kickstarter.com dar care nu a primit finantarea corespunzatoare pentru a fi finalizat. Observati in clipul video de mai sus cat de bine este lucrat din punct de vedere grafic, ceva mai bine decat Infinity Blade si cu siguranta mult mai bine decat Castlerama, de exemplu. Din pacate oamenii din spatele proiectului nu au reusit sa adune decat 1500$ pe  site-ul kickstarter.com, mult mai putin decat cei 10.000$ pe care ii cerusera initial. Totusi esecul de pe kickstarter nu i-a oprit sa continue munca la joc si in momentul de fata Knights: Spiral Islands este in lucru dar nu se stie cand va fi finalizat.

The scenarios are as variable as we can stretch our imaginations, and the same applies to gameplay and art style,” the page reads. Ranging from single player narratives to multiplayer arenas, co-op play, and everything in between; cutting edge graphics or 8 bit — Knights is intended to be like a music playlist that goes on and on in endless variety.

Ar fi pacat ca un asemenea joc sa nu ajunga in AppStore si cred ca baietii vor gasi un sponsor la vreuna dintre companiile americane dezvoltatoare de jocuri. Daca va fi pregatit corespunzator cred ca va avea parte de un succes extraordinar de mare in AppStore.