Steve Jobs va fi prezent pe scena la WWDC 2011

Oare cum ar fi aratat un WWDC fara cel mai carismatic membru al echipei de conducere a companiei  Apple? Nu prea frumos, spun eu, insa surse din interiorul Apple au confirmat ca Steve Jobs va fi pe scena WWDC-ului din San Francisco pe data de 6 iunie pentru a da startul intregii serii de conferinte. Steve Jobs ar putea fi desigur cel care va incepe conferinta din 6 iunie si va prezenta iOS 5, Mac OS X Lion si poate un nou model de iPhone si speram ca totul sa fie transmis Live de catre Apple. Steve Jobs este in concediu medical din luna ianuarie insa a fost mereu activ in conducerea companiei unde participa in mod regulat la sedinte importante care au legatura cu pregatirea noilor produse.

Consider the hype machine up and running for WWDC 2011, thanks to an official announcement highlighting Steve Jobs as the keynote speaker on June 7 at 10:00 AM PDT. WWDC 2011 will cover five key technology tracks: Application Frameworks, Internet & Web, Graphics & Media, Developer Tools, and Core OS. However, it’s Steve’s appearance that is the real news.

Ultima oara l-am vazut pe Steve Jobs pe data de 2 martie cand a prezentat lumii intregi iPad 2 insa de atunci a intrat intr-un con de umbra. Mai sunt doar cateva zile pana la WWDC 2011 si sunt sigur ca multi dintre voi abia asteapta sa vada tot ce se va prezenta acolo.

UPDATE: Se pare ca informatia vine de la niste surse apropiate Apple si nu de la companie. Apple nu a facut nici un fel de declaratie in acest sens inca.