Prima Pagina accesorii Promotiile zilei pe iDevice.ro – 25.05.2011

Promotiile zilei pe iDevice.ro – 25.05.2011

7

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.


Screen Protector anti-glare pentru iPad Pret: 22,51 RON

Date tehnice: Suprafata ANTI-GLARE reduce la minimum reflexia luminii si a ultravioletelor. Constructia speciala multistrat asigura un nivel ridicat de calitate. Previne aparitia amprentelor

 

Suport de perete pentru iPad Pret: 59,00 RON

Cu acest suport puteti atasa convenabil iPad-ul pe perete. Datorita mecanismului de aspirare mount puteti montar si demonta rapid si usor aparatul dvs.

Date tehnice: Toate piesele sunt de calitate HR originale; Holder cu unghi de vizionare ajustabil; Montare sau demontare rapida si usoara a aparatului dvs.


Emitator FM AirZone FollowMe pentru iPhone si iPod – Pret: 119,00 RON

Date tehnice: Porturi: Dock; Mini USB

Compatibilitate: iPhone, iPod

Protectie Carcasa Carbon iPhone 4 (Neagra)Pret : 19,00 RON

Date tehnice:Carcasa de tip sticker se potriveste perfect iPhone-ului si il protejeaza impotriva zgarieturilor.

 

iPhone 4 16GB Black – Pret: 2.699,99 RON

Bucura-te de un display de 3.5 inch cu o rezolutie mai mare, ce poate reda imagini extraordinare. Tehnologia LED backlighting si senzorul inteligent ajusteaza intensitatea astfel incat imaginile se vad optim, cu consum eficient de energie. Culorile sunt mai vii, unghiul de vizualizare este mai mare iar tu ai parte de o experienta unica.

MacBook Air Core 2 Duo 1.86GHz 128GB Flash Mac OS X v10.6 Snow Leopard ENPret: 5.999,00 RON

Date tehnice: Dimensiuni: 325 x 227 x 3/17 mm ; Greutate:1.32 kg ; Baterie: Li-Polymer; Anatomie maxima: 7h l; Diagonala: 13,3 inch;Frecventa: 1066 MHz; Capacitate: 2048 MB; Sistem de operare: Mac OS X v10.6 Snow Leopard

7 COMENTARII

  1. Ai prezentat acum ceva timp un suport pentru iphone, gen cel pentru ipad, numai ca era pentru masina, nu gasesc acum articolul stii cumva exista pe piata, si daca da unde?

  2. Pentru cei care sunt limitati, promotiile sunt din Romania, E NORMAL SA FIE MAI IEFTINE PRODUSELE IN AMERICA, d’oh. Totusi noi traim in Romania, daca vreti sa cumparati ceva de pe ebay, amazon, din China, va rog sa o faceti linistiti. Daca vreti sa cumparati ceva din Romania, o faceti la preturi romanesti, sper ca au inteles cei care nu mai pot de dureri de cap.
    @Mankid40: Astea sunt preturile in Romania.

  3. Nu e vb de america de romania. E vb de pretul corect ptr un macbook pro. Pe okazii in banii astea cumperi un i5 sau i7, ce e peste acel core 2 duo. No offense.

  4. Ok, ia-l de pe okazii atunci, eu nu pot sa recomand oamenilor sa cumpere de pe Okazii de la diverse persoane. Astea sunt promotiile in Romania, astea sunt preturile in Romania. Cine vrea cumpara, cine nu, nu.

Comments are closed.