Twelve South BookBook Case – husa tip carte pentru MacBook Air

Acum o luna cei de la Twelve South lansau husa BookBook pentru tableta iPad, fiind prima husa tip carte pentru acest iDevice. Acum aceeasi companie lanseaza acelasi model de husa insa pentru un alt popular produs al Apple, MacBook Air. Noua husa arata in exterior exact precum o carte insa interior ascunde un foarte subtire si frumos MacBook Air. Husa celor de la Twelve South este facuta din piele in exterior si este dotata in interior cu anumite cureluse care au rolul de a fixa MacBook-ul pentru a fi siguri ca nu pateste nimic atunci cand deschideti husa.

Fashioned exclusively for MacBook Air (2nd generation), the handmade, genuine leather BookBook case protects without adding bulk. It offers two hardback covers, reinforced corners, and a tough spine for solid impact protection. To further safeguard your MacBook Air, the interior is lined with velvety soft, chocolate brown fabric over cushiony padding.

  • One-of-a-kind case looks like a vintage book
  • Genuine leather with hand-distressed finish
  • Weighs 13.5 ounces at just over an inch thick
  • Hardback book covers protect MacBook Air

Husa este dotata cu fermoar cu 2 capete deci o puteti deschide in orice mod doriti voi fara probleme. Husele sunt disponibile atat pentru modelul de 11 cat si pentru cel de 13 inch al MacBook Air. Husa este disponibila atat in Apple Store cat si la producator pentru pretul de 80$.