Terminal pentru Mac OS X Lion va fi compatibila cu gesturi multitouch, va rula in full screen

Mac OS X Lion va aduce foarte multe noutati pentru posesorii de Mac-uri insa astazi vorbim despre aplicatia Terminal. In noul sistem de operare aplicatia va putea rula in full screen mode, lucru pe care Apple nu il permitea pana acum. Pe langa noua optiune, utilizatorii vor putea ajusta background-ul aplicatiei pentru a il face mai mult sau mai putin transparent, in functie de nevoile fiecaruia. Pentru Mac OS X exista si alte aplicatii care indeplinesc aceleasi functii precum Terminal insa pentru multi va fi utila posibilitatea de a folosi aplicatia natia insa de a o si personaliza dupa nevoie.

Full screen Terminal is made even more interesting when combined with some of the new multitouch gestures; a four fingered sideways swipe on a touchpad will smoothly slide between full screen apps and desktops.

Totusi aplicatia Terminal va fi compatibila si cu gesturile multitouch din Mac OS X si vom putea trece de la o aplicatie la alta sau la desktop folsind direct trackpad-ul sau magic mouse. Mac OS X Lion urmeaza sa fie lansat oficial in vara acestui an asa ca nu mai avem mult de asteptat.