Urmareste LIVE finala Cupei Romaniei de pe iPhone si iPad

Detii un iPhone sau o tableta iPad? Iata ca sport.ro se gandeste in sfarsit si la tine pentru ca finala Cupei Romaniei la fotbal va fi transmisa in direct si pe aceste terminale. Nu a durat decat cativa ani pana s-au gandit cei de la Media Pro sa isi faca playerul video compatibil cu iDevice-urile insa e mai bine mai tarziu decat niciodata. Pentru ei e premiera, din punctul meu de vedere e o rusine ca abia acum s-au gandit sa isi actualizeze infrastructura. Vom putea vedea finala live de pe orice iDevice prin accesarea m.sport.ro, adica versiunea mobila a site-ului.

Stream-ul va incepe la ora 21:15 si sper ca baietii sa-si  pregatit bine serverele pentru ca presimt ca destul de multi posesori de terminale mobile vor dori sa vada meciul. Va avertizez ca streaming-ul live necesita nu doar viteza buna ci si trafic suficient deci aveti grija sa nu va treziti cu facturi colosale dupa meci.

UPDATE: Puteti urmari de pe iPhone/iPad meciul daca accesati link-ul acesta: http://m.sport.ro/live/ibu1.html

37 COMENTARII

  1. Am internet unlimited Orange(fara sa scada viteza dupa un anumit trafic)-Oferta de 12 ore cu achizitia unui Iph4 white! 🙂 Sunt un norocos!

  2. Pe iPad mananca, cativa MB pe minut, in jur de 5. Se vede foarte prost pe iPad.
    6MB pe minut mananca stream-ul pe iPhone, ajungeti la 560MB cu tot meciul.

  3. Mie nu mi-a mers deloc pe i4… Apare doar imaginea cu “live” dar nu face nimic…
    LE. Sunt pe wi-fi, o fi din cauza ca sunt pe 4.1…

  4. Ce-mi place de voi. Meciul s-a terminat si totusi toti ati fost cuminti. Fara polemici, fara injuraturi, fara comentarii pro sau contra unei echipe.
    Felicitari!
    Ma bucur ca fac parte dintr-o lume aparte.

  5. @Alexandru Ion
    Ai intrat pe link de pe aplicatia lui zaone care nu are landscape. De 200000 de ani ii zic ca daca aplicatia lui nu are landscape, orice link de youtube sau stream pe care il pornesc din aplicatia lui nu va avea landscape. Daca omu nu baga si el update odata…