Prima Pagina Apple De ce nu e bine sa schimbi o tableta iPad 2 cu...

De ce nu e bine sa schimbi o tableta iPad 2 cu backlight bleeding

Acum mai bine de o luna va prezentam problema mea cu tableta iPad 2 si backlight bleeding-ul care afecteaza o foarte mare parte dintre posesorii noii tablete. Atunci va spuneam ca problema nu se poate rezolva prin schimbarea tabletei deoarece modelele inlocuite vin cu exact aceeasi problema. V-am spus atunci ca eu voi astepta pana prin vara pentru a imi schimba tableta pentru ca nu prevad o rezolvare a problemei pana atunci. Din pacate se pare ca am avut dreptate deoarece un prieten si-a achizitionat o tableta iPad 2 saptamana aceasta de la emag si are aceleasi probleme cu backlight bleeding.

Nu cred ca o schimbare a tabletei in acest moment ar rezolva situatia insa daca voi v-ati schimbat tableta si a venit fara backlight bleeding v-as ruga sa ne faceti o demonstratie a acestui lucru. Pana la proba contrara eu unul raman de parere ca schimbarea unei tablete iPad 2 cu backlight bleeding nu este o solutie pentru rezolvarea problemei, cel putin nu in momentul de fata.

 • Chatagra

  Steve jobs ar spune ca backlight bleeding-ul nu este un defect , este un feature al ipad 2 .Si uite asa Apple vinde in draci un alt produs cu defecte de fabricatie .

 • Bogdan

  @chatagra sau ca nu ne uitam bine la ecran :))

 • Chatagra

  In aceeasi ordine de idei …Apple va lansa lentile de contact polarizate care vor rezolva probema backlight bleedingului .Aceste lentile vor fi oferite gratuit pana in septembrie 😉

 • what?

 • Azazell86

  Zaone tu chiar ai o problema mare cu back light bleed in tableta ta.
  Eu ma plangeam ca am un pic in 2 colturi dar dupa ce am vazut poza ta……….damnnn a mea e aproape perfecta in comparatie cu a ta.

 • I know, e cumparata din SUA, tara tuturor problemelor. Partea buna e ca nu se vede decat atunci cand ma uit la un film.

 • razvanrazy

  Si pe mine ma deranjeaza. am o problema destul de mare, in 4-5 puncta intr-o parte (daca tin tableta normal) si am vorbit cu un prieten care lucreaza la Noumax si mi-a spus ca se schimba fara probleme in 3 zile lucratoare. Momentan sunt in concediu si o folosesc intens, dar cum incep munca, i-o dau sa vad ce se intampla. Poate chiar o sa fie bine.

 • De schimbat se schimba, asta e clar, problema e ca vin altele cu acelasi backlight bleeding.

 • RaZVaN

  Si eu am putin de bleeding, adica doar 2 “leduri” sunt mai galbene, a mea este din Hong Kong….asta e cu apple, nu avem ce face….

 • ANdaSORin

  A mea e din Canada si e perfecta,voi demonstra faptic acest lucru

 • Crixalis

  Sincer sunt un pic dezamagit de apple ca scot produse cu defect. Unde este perfectiune apple? Sa fim realisti stiau ca va avea probleme dar de dragu banilor nu a mai contat, nu ii mai intereseaza daca clientul este nemultumit. La o tableta iped din china de 100 dolari nu comentezi ca sti ca este o pocnitoare, dar sa dai 30 mil si sa fie asa este cam enervant

 • cucubau

  @ANdaSORin : “voi demonstra faptic” esti ok? te simti bine?

 • ovi

  @cucubau: esti speriat de fraza aia? sau ce?:P

  daca vrei sa stii, nici al meu nu are probleme. am incercat imediat dupa ce l-am primit, cu ceva aplicatie flashlight, si i-am schimbat culoarea in negru cu luminozitatea la max. nu dadea semne sa fie mai luminos in alte locuri.. eu l-am castigat la ceva concurs din irlanda, deci habar nu am daca e comandat din state sau de unde o fi..
  sau daca m-am inselat si defapt nu stii la ce s-a referit trage o privire si tu in dictionar :
  http://dictus.ro/definitie/demonstra
  http://dictus.ro/definitie/faptic

 • sirmotto

  stie cineva daca se mai schimba la noumax ipad2-urile cu bleeding?