Prima Pagina Apple Apple pregateste o lansare importanta la WWDC, invita jurnalisti din toata lumea

Apple pregateste o lansare importanta la WWDC, invita jurnalisti din toata lumea

Zilele trecute v-am spus ca departamentul de PR pentru iPhone al Apple a chemat jurnalistii din Marea Britanie la WWDC 2011 insa acum jurnalisti in Australia au in fata lor exact aceleasi invitatii. Se pare ca Apple aduna jurnalisti importanti din toata lumea pentru acest eveniment si cred ca noua versiune a iOS 5 va fi in centrul atentiei daca nu vom vedea un nou iPhone. Despre Mac OS X Lion stie toata lumea, cred ca o buna parte din fani au avut ocazia sa se joace cu noul sistem de operare si au aflat cam totul despre el deci nu cred ca Mac OS X Lion va fi punctul cheie ci altceva. Despre iOS 5 nu stim absolut nimic, Apple a tinut totul foarte secret, nu a lansat nici macar o versiune beta, absolut nimic deocamdata si cred ca totul se va concentra asupra noii versiuni a iOS. Apple reinveteaza Mac OS X Lion, de ce sa nu reinventeze si sistemul de operare iOS?

In mod normal invitatiile pentru WWDC 2011 mergeau doar catre jurnalistii americani insa se pare ca acum Apple planuieste o lansare importanta din moment ce a chemat jurnalisti din diverse colturi ale globului. Apple nu a anuntat inca nici persoana care va deschide keynote-ul WWDC 2011 insa va fi mai mult ca sigur vorba despre Steve Jobs, singurul lucru care ar putea impiedica acest lucru ar fi starea precara de sanatate a sefului Apple. In concluzie, Apple pregateste cateva anunturi foarte importante si sper ca iPhone-ul sa se numere printre produsele prezentate.

 • Volt

  Vrei sa zici ca e posibil ca ios sa nu mai fie doar o lista cu aplicatii statica si plictisitoare?:))

 • Andrei

  Se lanseaza si un model low-end de telefon care o sa spulbere Nokia?

 • Nu cred ca e bine sa ne facem chiar atat de multe iluzii :))

 • Daddy

  Daca 3gs va fi scos din uz,sar putea sa da pt ca nu duce widgeturi s alte chestii faine:),eu sper sa fie cv radical,dar vom vedea:)

 • De parca nu ar putea sa il lase fara functia aia.

 • Cosmin

  O sa vedem un nou iPhone, mi-a spus Steve :))

 • glm

  in sfarsit, sunt convins ca apple va flexibiliza ios-ul si va aduce functii noi, dar ce ne facem atunci ca vor sari unii in sus pentru ca apple a imitat/copiat din android?!…