Video: The Heist – noul joc din AppStore care este mai popular decat Angry Birds

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uu_8OJ9JmWE[/youtube]

The Heist este de 3 zile pe primul loc in topul celor mai cumparate aplicatii din majoritatea AppStore-urilor importante din lume. Joculetul a ajuns pe primul loc detronand Angry Birds si isi mentine pozitia pentru a treia zi consecutiv. Pana acum aplicatia a inregistrat peste 100.000 de descarcari insa interesant este ca in a doua zi de disponibilitate in AppStore a fost descarcata de 89.748 ori. Cei de la Techcrunch au facut un mic calcul si avand in vedere ca intr-o zi sunt doar 86.400 secunde, in fiecare secunda din zi o persoana decarca The Heist. Statisticile sunt absolut impresionante pentru o aplicatie abia lansata si care probabil nu va ceda cu usurinta primul loc in fata celor de la Angry Birds sau Tiny Wings.

The Heist este in esenta un puzzle game pe care voi trebuie sa il descifrati pentru a deschide seiful unde se afla premiul vostru. Exista 4 tipuri de puzzle-uri in intregul joc insa totul este impartit pe mai multe categorii si voi trebuie sa descifrati cate 15 puzzle-uri in fiecare categorie, iar in total veti avea de rezolvat 60 de puzzle-uri. Pentru a deschide seiful trebuie sa rezolvati cel putin 60% dintre puzzle-uri insa pe masura ce avansati in joc acestea devin din ce in ce mai complexe.

Jocul a fost dezvoltat de cei de la tap tap tap, aceeasi companie care a lansat Camera+ pentru care exista un concurs in desfasurare, si se pare ca va fi un joc foarte popular.

 

Pretul initial:
Numele:
The Heist

 

0.79

s 

 





Developer: Inventive, Inc.
Categoria: Games


 

Descriere: Your mission, should you choose to accept it: Solve puzzles. Crack the vault. Claim the hard-earned prize waiting for you inside.

WARNING! This message will self-destruct in 10 seconds

The Heist is slick…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 18.6 Mb


 

 

6 COMENTARII

  1. uitati va la min: 00:34 cum faci sa ti apara imaginea celui care te suna sau il suni in colt? mie imi apare pe tot ecranul. scuze ca sunt off

  2. Am reusit sa trec de 60% din puzzle si am primit un serial de la jocul Eets a carui valoare este de 10$ compatibil win & mac

  3. nu ma referam ca in timpl jocului te suna cineva… ma refeream la modul general daca te suna cineva cum faci sa i apara poza in colt din dreapta sus(nu pe tot ecranul)