Ce mesaje stupide mai trimite Orange Romania

Din cate stiam eu spam-ul prin mesaje SMS se pedepseste in orice tara civilizata iar Orange si Vodafone au platit amenzi destul de mari din cauza acestui gen de reclama. Nu mi-am dat vreodata acceptul pentru a primi mesaje de genul asta de la ei dar primitul e una, statul si descifratul mesajului reprezinta o cu totul alta problema. Unele dintre ele sunt scrise prescurtat si am impresia ca citesc o un mesaj trimis pe “messenger” de un copil de clasa a 8-a si nu un mesaj SMS trimis de cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania.

Era o perioada in care primeam cate unul pe zi insa am reusit sa scap de ele multumita cuiva de la Orange insa acum baiatii o iau de la capat. Sunt curios, participa vreunul dintre voi la concursuri de genul asta? Stau si ma gandesc la urmatorul fapt: daca nu ar participa lumea nu ar mai continua cu spam de genul asta nu?

PS: Orange, nu mai doresc sa primesc mesaje SMS spam pe telefonul meu. Nu mi-am dat acordul sa primesc nici un fel de mesaj de genul asta si as aprecia daca v-ati opri, multumesc.