Video: Cum functioneaza noul modul multiplayer al Infinity Blade

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dYqEYhEBP_w[/youtube]

Versiunea 1.3 a Infinity Blade este disponibila in App Store de mai bine de o saptamana insa pentru cei care nu au vazut inca felul in care functioneaza noul modul multiplayer am un clip video exemplificativ. Practic in joc avem optiunea de a lupta impotriva unui prieten prin Game Center ori a unui alt rival online, serverele celor de la Chair ocupandu-se de gasirea oponentilor. Daca nu doriti un duel cu cineva atunci poate va intereseaza modul survivor care va pune in fata unei armate de NPC-uri pe care voi trebuie sa le infrangeti pentru a rezista cat mai mult si a face un scor cat mai bun.

Dintre cele 2 mai interesant mi se pare modulul de duel in care un jucator intruchipeaza unul dintre titanii din joc  si celalat un cavaler. Pe masura ce faceti dueluri primiti experienta si puteti sa alegeti un nou titan, puterea acestuia depinzand de experienta voastra si de item-urile folosite. Infinity Blade a devenit mult mai atractiv multumita acestui update si dezvoltatorii au lasat jocul la pretul promotional de 2.39€ pentru urmatoarea perioada. Cine vrea sa faca un duel ma gaseste in Game Center cu nick-ul zaone.

Pretul initial:
Nume:
Infinity Blade

2.39

s





Developer: Chair Entertainme…
Universala
Categoria: Games


Descriere: For a limited time, Infinity Blade is on sale for 50% off normal price!

Winner of more than 20 Game of the Year & Top App awards! Tons of NEW FREE CONTENT available now! See below for more details.

NEW! CONTENT PACK #3 – Infinity Blade: Arena

ChAIR …


Dimensiunea aplicatiei este: 583.9 Mb