Apple incepe certificarile producatorilor de componente pentru iPad 3

Cu in jur de 9 luni inaintea perioadei in care Apple ar trebui sa lanseze iPad 3, au inceput deja certificarile producatorilor de componente pentru tableta. Cei de la Digitimes anunta ca mai multi producatori se grabesc sa obtina certificarea companiei Apple pentru a participa la producerea si distribuirea componentelor noii versiuni a tabletei. Este perfect normal pentru o companie ca Apple sa inceapa certificarile de pe acum avand in vedere ca pana anul viitor va trebui sa testeze componentele fiecarui producator in parte si abia undeva pe la sfarsitul anului va face primele comenzi certe pentru componentele din iPad 3.

Taiwan-based component makers for backlight modules and light bars have received certification from Apple, however, the certification of panels is still in progress, added industry sources.

Apple, la fel ca si alti producatori de terminale mobile, testeaza noile produse cu cel putin un an inainte de a le lansa pe piata. S-a zvonit ca iPad 3 va avea ecrane AMOLED sau OLED insa este foarte putin probabil ca Apple sa implementeze un asemenea ecran avand in vedere ca tehnologia IPS isi face treaba de minune. Asteptam cu totii ecrane retina in iPad 3 si este posibil ca Apple sa le implementeze avand in vedere ca putere de procesare va exista fara indoiala in iPad 3.