Google Maps vs iGo My Way si Navigon – pe care il preferi?

Afland despre reinnoirea parteneriatului dintre Google si Apple privind folosirea Google Maps in iOS 5 am ramas putin dezamagit de faptul ca Apple nu va implementa un sistem proprietar de navigatie in noul sistem de operare. Ma asteptam la un sistem offline cu navigatie turn-by-turn care sa ne permita folosirea aplicatiei fara a avea o conexiune de internet activa tot timpul asa cum e acum in aplicatia Maps. Din pacate ramanem cu Maps si ramanem legati de conexiunea de internet care trebuie sa fie activa atat timp cat aplicatia Maps este deschisa.

Stiu ca Google Maps s-a dovedit a avea harti usor mai detaliate decat iGo sau Navigon in anumite conditii insa lipsa unor harti offline si lipsa unui sistem de navigatie turn-by-turn fac imposibila folosirea Google Maps in anumite situatii. iGo si Navigon au preturi destul de mari insa alternativa disponibila in iOS duce lipsa de niste functii pe care Google le ofera gratuit posesorilor de Android in momentul de fata. Eu unul as prefera ca Apple sa faca o aplicatie Maps in care sa putem descarca o harta cu Romania pe care sa o putem folosi oriunde fara probleme chiar si in lipsa unui sistem de navigatie turn-by-turn. Desigur ca exista posibilitatea de a descarca bucati ale hartilor la diverse nivele de detaliere insa daca ajungi intr-o zona fara semnal sau cu semnal slab atunci Google Maps devine mai mult decat inutil.

Eu folosesc Google Maps in oras pentru ca este foarte bine detaliat Iasi-ul si nu folosesc sisteme de navigatie atat de mult incat sa dau 15€ pe iGo sau Navigon. Voi ce sistem de navigatie prin GPS preferati?