Prima Pagina aplicatii Video: Cum functioneaza Mac Defender si cum il poti sterge

Video: Cum functioneaza Mac Defender si cum il poti sterge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WoogO_f6DLI[/youtube]

Presupun ca utilizatorii de Mac au ramas surprinsi cand au auzit ca virusul Mac Defender a infectat atat de multe calculatoare si probabil nu isi imagineaza cum ar putea cineva sa instaleze de unul singur un malware. In clipul video de mai sus avem o demonstratie a modului in care functioneaza Mac Defender si observati ca pentru un utilizator incepator e destul de usor de confundat Mac Defender cu o solutie antivirus. Mac Defender este construit special pentru a da impresia ca este in realitate o aplicatie care scaneaza dupa virusi in Mac-urile utilizatorilor desi de fapt nu face altceva decat sa infecteze calculatorul. Un utilizator experimentat nu ar fi cazut prada unui malware precum Mac Defender insa nu toti suntem utilizatori experimentati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z-lS4oCQOKs[/youtube]

Apple a rezolvat pentru cateva ore problemele cauzate de Mac Defender si spun “pentru cateva ore” deoarece o noua versiune a malware-ului a fost deja lansata ieri si desigur ca update-ul de securitate al celor de la Apple nu o poate bloca. Aveti foarte mare grija sa nu va infectat cu Mac Defender, uitati-va la primul clip video, tineti minte cum arata intreaga pacaleala si nu instalati programe de genul acesta in Mac-ul vostru deoarece Apple nu ofera de obicei suport in situatii de genul acesta.

 • Share it please!

 • Am ramas si eu surprins remarcat de acest fapt ! Insa eu nu am instalat si nu voi instala vreodata un antivirus pentru Mac !! De ce? Simplu : pentru ca nu are NEVOIE de asa ceva si nu exista virusi pentru el !

 • vasile

  @domnul avocat
  Ignorantule

 • Domnul avocat nu te mai da asa an spectacolul cu macul tau si ca nu prinde virusi pentru cunostinta ta generala Apple era o firma care acum 6ani era sa dea faliment si nu e stat interesat nimeni sa dezvolte virusi pt.el an schimb acum situatia sa schimbat ai sa vezi ca peste putin timp ai sa ai nevoie obligatorio de un antivirus.un exemplu ios cum se sparge este un virus si ala.

 • Tigris Regalis

  @Croitoru Dorin Dumitru: Nu te mai da în spectacol postând în domenii în care nu te pricepi. Este o diferență între un exploit folosit de un hacker pe un dispozitiv și un virus care se copiază singur și infectează sisteme de capul lui. Nu vor fi viruși pe Mac pentru că sistemul de operare aferent funcționează diferit de Windows și un virus n-are cum să-și facă de cap.

  Iar povestea cu falimentul iminent a fost cu aproape un deceniu și jumătate în urmă, acum șase ani Apple era bine mersi pe creștere și lansase deja o droaie de calculatoare de succes, care n-au fost nici unele amenințate de viruși.