Video: Twitter lanseaza un serviciu de photo sharing si imbunatateste cautarile dupa hastag-uri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fmB15ER3LUQ[/youtube]

Dimineata aflam ca Apple ar putea colabora cu Twitter pentru integrarea serviciului in iOS si in aceasta seara compania Twitter a anuntat lansarea unui nou serviciu de photo sharing dar si imbunatatirea releventei cautarilor dupa hash tag-uri. Desigur ca principala noutate este serviciul de photo sharing care ne va permite sa uploadam poze pe Twitter care vor fi afisate direct in timeline-ul nostru. La revedere twitpic sau alte servicii asemanatoare deoarece acum pozele vor fi incarcate direct pe Twitter deoarece compania a incheiat un parteneriat cu Photobucket si in curand toti utilizatorii vor fi scutiti de folosirea unor site-uri terte pentru afisarea pozelor pe Twitter. Compania negociaza si cu operatorii de telefonie mobila pentru a permite incarcarea pozelor pe Twitter folosind MMS-uri deci nu veti consuma trafic din abonament ci veti trimite poza direct prin MMS.

Over the next several weeks, we’ll be releasing a feature to upload a photo and attach it to your Tweet right from Twitter.com. And of course, you’ll soon be able to easily do this from all of our official mobile apps. A special thanks to our partner Photobucket for hosting these photos behind the scenes. For users without smartphones, we’re working with mobile carriers around the world so you can also send photos via text message (MMS). Share what’s happening in your world, anywhere you are.

Desigur ca in iOS 5 vom putea incarca pozele pe Twitter direct din aplicatia Camera daca tot ce s-a zvonit astazi se va adeveri. Sute de milioane de persoane folosesc Twitter zilnic si cred ca pentru Apple ar fi extrem de benefica integrarea Twitter-ului in iOS 5 alaturi de Facebook desigur. A doua noutate are lagatura cu search-ul dupa hashtag-urile de pe Twitter. Compania a anuntat ca a imbunatatit algoritmii de cautare astfel ca acum rezultatele vor fi mult mai relevante pentru utilizatori.