Prima Pagina Android Video: iAndroid aduce interfata Android pe iOS

Video: iAndroid aduce interfata Android pe iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uSi7nXAETSk[/youtube]

iAndroid este un nou simulator Android pentru iOS. Aplicatia a fost recent lansata si permite posesorilor de iDevices sa “testeze” sistemul de operare Android pe propriul terminal. De indata ce instalati aplicatia o puteti deschide si in ea aveti o emulare a sistemului de operare Android insa nu va asteptati la prea multe deoarece aplicatia contine destul de putine lucruri. In ea aveti un browser, aveti interfata asemanatoare cu HTC Sense, slider-ul pentru aplicatii, o aplicatia “nativa” din Android pentru ascultat muzica si cea pentru facut poze, o aplicatie pentru desenat, 2 aplicatii pentru FaceBook si Twitter plus o aplicatie Phone.

iAndroid este destul de interesanta insa nu aduce chiar atat de multe functii ale Android pe iOS deci nu va asteptati la cine stie ce de la ea deoarece s-ar putea sa fiti dezamagiti. Partea buna este ca aplicatia este gratuita si nu va modifica absolut deloc sistemul iOS deoarece totul ruleaza in aplicatia pe care voi o deschideti. iAndroid poate fi instalata din repo-ul ModMyi.

 • “iAndroid poate fi instalata din repo-ul BigBoss.” vroiai sa zici repo-ul modmyi

 • Corect, merci.

 • CommyD

  Are cumva si suport pt flash la browser?;))

 • @ CommyD : nu are nici o app care sa functioneze independent de ios ( in afara de settings = poti sa schimbi wallpaper-ul si atat)…nu ai agenda, nu ai sms. ai doar dial-pad , care la apasarea butonului call Evident ca intra in aplicatia nativa Phone din ios…iAndroid is pointless

 • CommyD

  Are cumva si suport pt flash in browser?;))

 • @ CommyD !! Are si un player de poti vedea filme blu-ray + flash player detoate are :)) !! Sunteti foarte comici cand vad ce intrebari puneti :)) cum sa aiba un simulator asa ceva !! :)) E doar o interfata de android doar asa sa pacalesti pe cineva sau sa te distrezi putin nimic mai mult !

 • CommyD

  Am inteles…ms mult