Video: Red Pop iti permite sa faci poze cu iPhone-ul folosind un buton fizic

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ttHJC5VHuyA[/youtube]

Red Pop este un nou accesoriu dezvoltat de Beep Industries, o companie din Marea Britanie specializata in design. Accesoriul celor de la Red Pop, dupa cum vedeti si in clipul de mai sus, se ataseaz la terminalul nostru iPhone si cu ajutorul butonului rosu putem face poze. Cei de la Beep Industries au conceput in acesoriu care nu doar ca arata bine dar este si foarte util pentru cei care fac poze des. Accesoriul este dotat cu o mufa USB de 30 de pini care se introduce in iPhone dar si cu un buton rosu care in combinatie cu o aplicatie speciala permite captarea pozelor din iPhone. Presupun ca sunetul facut de apasarea butonul este preluat de microfonul terminalului nostru si de aplicatie care activeaza shutter-ul camerei si face poza.

Just Twist the barrel, Push Red Pop on to your iPhone dock connector and start to Pop away taking pictures. Red Pop also allows you to shoot away like you would with a camera, with less downtime between shots.

The Red Pop app (which will be free and downloadable from the Apple app store) fires up as soon as you connect Red Pop and the images you take will go straight into your camera album ready to be Tweeted, posted on Facebook or shared via your favourite camera apps. We will be talking to app makers about integration with their apps so if you back us please feel free to let us know via the comments page which apps you would like to see us team up with.

Desigur ca Red Pop este un proiect care asteapta finantare pe kickstarter.com insa a strans deja destul de multi bani si presupun ca accesoriul va ajunge sa fie produs. Mie unul mi-ar fi placut ceva mult mai simplu si mai mic pentru ca de multe ori este foarte greu sa faci poze folosind doar butonul de pe ecran.

2 COMENTARII

  1. mi se pare mai util si mai ieftin tweak-ul din cydia”Snap Tap” ce iti permite sa folosesti butoanele fizice de la volum pentru a face poze.

  2. Ideea e interesanta dar sa cari chestia aia dupa tine doar pt niste poze e cam stupid.Mult mai destept era sa faca un bumper case cu un buton de genul, si poate si alte functionalitati.E prea mare pentru un simplu buton, in opinia mea.Plus ca daca vrei sa fotografiezi ceva repede, decat sa stai sa montezi accesoriul e mai rapid sa apesi pe ecran.Alte proiecte mi s-au parut mult mai interesante, desi n-au primit finantare.