Audio: Melodia rap despre \”one more thing\”

One More Thing (WWDC 2011 Song) by Smixx

Pentru cei care nu stiu inca “one more thing” este expresia pe care Steve Jobs a folosit-o in timpul keynote-urilor pentru a prezenta iPhone 4 sau alte produse ale Apple. Lucrurile se petrec in felul urmator: conferinta incepe, dureaza o ora/o ora si jumatate, Steve Jobs si alti membri prezinta o gramada de lucruri si la sfarsit Steve Jobs le spune invitatilor ca le multumeste pentru ca au venit si ca au avut rabdare sa stea la conferinta insa inainte sa ii lase sa plece le spune ca mai are “one more thing”(inca un lucru) despre care nu a discutat. Asa s-a intamplat in vara cu iPhone 4, expresia a devenit celebra si un american s-a gandit sa faca o melodie rap pe tema asta.

Eu unul sper sa vedem “one more thing” si la WWDC-ul de anul acesta si sper sa fie vorba despre iPhone 4S/5. Mai jos aveti versurile, sus aveti melodia, nu e prea grozava dar intentia conteaza.

Phil Schiller told us
we wouldn’t want to miss this
would have been gold
if there’d been more specifics
so I look to Gruber
discern his predictions
to see if the rumours
will turn into fiction
damn this consumer addiction
to all these gadgets
and the magic within them
all the designs
by jonny ive
so I guess I better check who’s blogging live
can’t wait to download the developer preview

2 COMENTARII

  1. Hehe, expresia este mult mai veche decât prezentarea de anul trecut, a fost folosită încă de pe vremea când mulți făceau cunoștință cu Apple prin intermediul iPod-urilor cu HDD și Steve Jobs anunța astfel noutăți din iTunes. Celebritatea globală a dobândit-o această expresie însă prin prezentările primului iPhone și mai ales a primului MacBook Air scos dintr-un plic A4 de carton, pentru a demonstra cât de subțire este. Showman total, omu’ ăsta!