PhoneTail salveaza toate datele din terminalul tau

PhoneTail este un serviciu recent lansat care are de putin timp si o aplicatie pentru iDevices. PhoneTail este un sistem care ne permite sa salvam adresa de contacte, apelurile primite/trimise, SMS-urile, emailurile, pozele, datele privind navigarea pe web, locatiile GPS, informatiile din aplicatia Calendar sau informatii din aplicatiile noastre. PhoneTail salveaza totul pe un web server unde noi avem un cont si unde putem accesa absolut tot ce este salvat. Partea interesanta este ca aplicatia PhoneTail poate fi instalata pe mai multe iDevice-uri si toate pot fi monitorizate din acel cont fara ca persoanele respective sa stie asta. Tot ce se intampla in terminal este incarcat pe respectivul server si noi avem acces la toate informatiile mentionate de mine mai sus. Aplicatia odata instalata poate fia ascunsa in telefon iar persoana care foloseste terminalul habar nu are ce se monitorizeaza.

Phonetail mobile application is a remarkable solution for almost any smartphone on the market, no matter which operating system it has. Depending on your creativity, you can either use it for your personal needs or as a smart business platform which helps you to be more productive and successful. Recently, we engaged in many things. Just a few to mention: call history and address book backup, GPS location tracking, live calls listening, SMS and e-mail logging. You should expect more features every month.

Un demo al aplicatiei puteti vedea aici si trebuie sa recunosc, ca aceasta este cea mai eficienta metoda de a spiona pe cineva cu un iPhone. Practic acolo aveti acces la absolut tot ce se intampla in telfon, chiar si la aplicatiile pe care le foloseste persoana in mod curent, sa nu mai spun ca ii puteti monitoriza locatia in timp real cat are GPS-ul deschis. Foarte putine functii sunt gratuite, majoritatea necesita cumpararea unui pachet Gold pentru a le putea accesa. PhoneTail este disponibila gratuit in Cydia pentru urmatoarele 24 de ore.