Prima Pagina Apple Prima posibila imagine a iOS 5

Prima posibila imagine a iOS 5

Cu mai putin de o zi inaintea lansarii WWDC 2011 iata ca avem o posibila imagine cu modul in care va arata viitorul sistem de operareal celor de la Apple. Deocamdata nimeni nu a confirmat autenticitatea imaginii insa cei de la Techcrunch sustin ca modul in care este integrat Twitter acolo se apropie de ideea generala prezentata in zvonurile de pana acum. Status bar-ul din iOS a fost marit pentru a afisa mentiunile facute pe Twitter in legatura cu username-ul nostru, iconita aplicatiei Camera pare sa fi fost usor schimbata si in folderul Utilities pare a fi o aplicatie noua. In mod normal in folderul Utilities exista 4 iconite insa Apple pare sa fi adaugat una noua, verde despre care nu stim absolut nimic.

Could it be? Is this it? iOS 5?! I honestly have absolutely no clue. But it certainly seems like it at least could have the right idea.

Before you go yelling “fake” on the obvious things, a couple notes. First of all, yes, 11:54 PM is in the future — in the United States. But if the Weather app is to be believed, this is clearly a European version of iOS (note the 23 degree Celsius in the icon instead of 72 degree Fahrenheit as you would see in the U.S.). Second, the Camera app icon is totally different, and looks a little odd being all-black, but who knows, maybe it’s changing. The icons are in the “correct” default order. Finally, if the talk of deep Twitter integration into iOS 5 is to be believed (we heard a bit, others have heard a bit more), it’s entirely possible that these new-style Twitter notifications could be working in iOS 5 right out of the box.

Cei de la TechCrunch sustin ca imaginea de mai sus ar putea reprezenta destul de bine modul in care va arata iOS 5 insa deocamdata nimeni nu stie sigur. Va fi interesant de vazut cum anume se va face interactiunea cu bara de sus unde apar mentiunile si ar fi grozav daca apsarea pe status bar ar deschide un panou slide down si nu aplicatia oficial Twitter. Este foarte curios de ce aplicatia Camera a devenit neagra dintr-odata si de ce exista o a 5-a aplicatie inf olderul utilities. Raspunsul la aceste nedumeriri il vom afla cu siguranta diseara.

LIKE
Articolul anteriorLIVE: Conferinta Apple WWDC 2011
Urmatorul articoliCloud ar putea fi noul iTunes
 • Sunny

  Camera pictograma schimbata = 8 megapixeli= iphone 4s. Oricum acelasi meniu obositor.

 • mariusr22

  Nu cred. Adica sper sa nu arate asa, ca asta inseamna ca nu au bagat nici-un widget… :(. Si asta ar fi cam rau. Toata lumea se asteapta la widget-uri.

 • Nu inseamna ca nu ai bagat widget-uri insa fundalul ala ma cam lasa rece. Ori e un mock-uk facut pe iOS 4 ori iOS 5 nu va aduce schimbari importante la design.

 • mariusr22

  N-am mai spus de fundal… ca de fiecare data cand au lansat un nou os au venit cu un alt fundal

 • Daddy

  Sa speram ca ii mai face cv ca deja p aceeasi linie de 5 ani incoace e cam nasol,adik androidu a evoluat destul d mult fata de 2008…si ca widgeturi s alte chestii e mai bine cotat decat ios,intradevar sincronizarea dintre soft s hardware la android lasa d dorit,p cand apple cu chestia asta inca tine multa lume:),sa speram ca vor asculta de cerintele clientilor s vom avea chestii faine:D

 • bodoo69

  “Oricum acelasi meniu obositor.” c’mooon men nu iti place treci pe alceva, vrei sa arate ca wp7 cu 4 patrate pt tot ecranul? priveste un pic din perspectiva, springboard-ul iPhone-ului este cel mai curat, bine aranjat, spatios, simplu, vezi totul foarte clar pe el, meniul cu setari este simplu, intuitiv.

  Vrei sa arate altfel… altfel cum?

 • Volt

  daaaaahhh poate sa fie asa PUTIN mai animat,sa prezinte anumete statusuri live aham patratele wp 7-lui,poate un mic widget(un notes/calendar/internet widget macar atat)

 • vlad

  Iconita aceea “verde” din folderul Utilities este aplicatia “Find My iPhone”. presupun! 😛

 • guest

  Daca nu tine pasul la partea de soft Apple o sa regrete, doar nu vrem sa ne aminteasca de inertul symbian, sau sa ne vindem idevice-urile pentru ceva ce ruleaza Android.

 • bodoo69

  Sunday 5th 🙂 = iunie 5 = iOS 5 =?!?

 • Moss™

  din ce vad pana acum….cu toate ca ne asteptam toti la un ios cu UI schimbat….presimt ca o sa fie la fel, probabil functii noi si cam atat 🙁

 • Silviu Paul Sescu

  iMessage e iconita ai verde de la Utilities!

 • Claudiu Adrian

  e bine ca va merge si pe 3gs 🙂