Promotiile zilei pe iDevice.ro – 07.06.2011

Toate promotiile publicate in acest articol sunt disponibile la preturile afisate doar in ziua publicarii. Daca cititi acest articol la o data ulterioara va rog sa verificati daca pretul afisat aici corespunde cu cel de pe magazinul de unde intentionati sa faceti achizitia.

iPad 3G 16 GB – Pret : 1.999 RON – precomanda

Apple iPad 16GB este mai mult decat un produs, este o idee cu totul noua si originala, situanduse la limita dintre un smartphone si un laptop.
Constructia tabletei este extrem de compacta, avand dimensiunile de 189.7 x 13.4 x 242.8 mm si o greutate de numai 680g. Display-ul LED-backlit de 9.7 inch ofera o calitate a imaginii incredibila, fiind perfect pentru navigatul pe internet, cat si pentru vizionarea filmelor, pozelor sau a documentelor. Datorita tehnologiei IPS (in-plane switching) si a unghiurilor de vizualizare de 178 grade, imaginea va fi clara cu o culoare si un contrast foarte bun indiferent de pozitia in care tineti deviceul.

iPod touch 8GB – Pret : 1.059 RON

Apple a anunţat noul iPod touch, echipat cu noi funcţionalităţi incredibile precum uimitorul ecran Apple Retina™, apelare video FaceTime, înregistrare video HD, procesorul Apple A4, giroscop pe 3 axe, iOS 4.1 şi Game Center – toate combinate în cel mai subţire şi mai uşor iPod touch din toate timpurile. Noul iPod touch beneficiază de autonomie de până la 40 de ore de redare audio şi 7 ore de redare video la o singură încărcare a bateriei.Vedeţi-vă prietenii în timp ce conversaţi cu FaceTime. Filmaţi, editaţi şi partajaţi materiale video HD excepţionale. Jucaţi jocuri cu prieteni sau necunoscuţi cu noul Game Center. Şi faceţi toate acestea cu ecranul Retina — ecranul cu cea mai înaltă rezoluţie de pe orice dispozitiv mobil, care face grafica şi textul să arate de-a dreptul uimitor. Noul iPod touch. Distracţie la nivel de artă.

 

iPod Shuffle 2GB Argintiu – Pret : 229 RON

Apple a lansat noul iPod shuffle reproiectat, care beneficiază atât de butoanele clicabile dispuse circular, cât şi de inovativa tehnologie Apple VoiceOver, permiţându-le utilizatorilor navigarea facilă a melodiilor şi listelor de redare fără a privi iPod shuffle. Noul iPod shuffle are o carcasă realizată complet din aluminiu cu o clamă integrată şi este disponibil în cinci culori strălucitoare — silver, blue, green, orange and pink. Beneficiind de o autonomie cu până la 50% mai mare, noul iPod shuffle oferă peste 15 ore de redare muzicală la o singură încărcare a bateriei şi oferă 2GB de stocare

iPad 2 16 GB Wi-Fi – Pret: 2.359 RON

Mai subţire, mai uşoara, şi plina de idei mari.

Odata ce alegeţi iPad 2, va fi greu sa il mai puneti jos. Asta e ideea din spatele designului cu totul nou. Este cu 33% mai subţire şi de până la 15% mai uşora, astfel încât se simte mai confortabil în mainile dumneavoastră. Şi face navigarea pe web, verificarea mailului, vizionarea de filme, şi cititul cărţilor atât de natural, inca s-ar putea sa uitati ce tehnologie incredibila aveti sub degete. Două camere. Şi un mare salut la FaceTime pentru iPad. Veţi vedea două camere pe iPad – una pe fata si una pe spate. Ele pot fi mici, dar sunt o afacere mare. Sunt concepute pentru apeluri video FaceTime, şi lucrează împreună astfel încât să puteţi vorbi cu prietenii dumneavoastră preferati şi sa le vedeti zambetul. Camera frontala te pune pe tine si pe prietenul fata-în-faţă. Comutaţi la camera din spate în timpul unui apel video pentru a arata unde esti, cu cine esti, sau ceea ce se intampla in jurul tau.

 

Husa SmartCover din Poliuretan pentru iPad 2 (Portocalie) – Pret: 199 RON

Subtire, dar rezistenta, husa Smart protejeaza ecranul iPad-ului fara a acoperi spatele sau din aluminiu durabil. Deci, iPad-ul dumneavoastra tot va arata si se va simti ca un iPad – doar cu un pic de protectie suplimentara. O balama de aluminiu magnetic aliniaza husa Smart cu iPad-ul pentru o potrivire perfecta. In timp ce magnetii din interior il ajuta sa stea nemiscat. Husa Smart are dubla functionalitate, ca husa si ca un stand pentru tastatura. Pliati-l inapoi pentru a inclina iPad-ul intr-o pozitie confortabila pentru scris. Husa Smart se pliaza in locurile potrivite pentru a deveni stand perfect pentru FaceTime si pentru vizionarea filmelor.

BullKin – Screen Protector anti-glare pentru iPad – Pret : 22.51 RON

Screen Protector anti-glare pentru iPad

 

Belkin – Suport Universal Tablete FlipBlade – Pret : 99/89 RON

Utilizati tableta oriunde cu stand-ul care transforma de la mic si portabil la siguranta si sustinere, prin simpla apasare a unui buton. Va sustine tableta fie in vedere peisaj sau portret. Acest stand compact este atat mic, cat si puternic.

Materialul rezistent ofera o baza solida pentru dispozitivul dumneavoastra, care nu va va ingreuna geanta sau rucsacul.