2 noi modele iPhone si 2 noi modele iPad descoperite in iOS 5

Abia a aparut iOS 5 si unii dezvoltatori s-au apucat deja sa cerceteze prin fisierele noului sistem de operare pentru a descoperi informatii privitoare la viitoare iDevice-uri. Dupa o scurta cautare au fost gasite 4 noi iDevice-uri in sectiunea ce identifica dispozitivele conectate prin USB. Vorbim despre 2 noi modele de iPhone : iPhone4,1 si iPhone4,2 plus doua noi modele ale tabletei iPad : iPad3,1 iPad3,2. iPhone 5 ar trebui sa fie lansat anul acesta iar iPad 3 anul viitor insa e ciudat ca in cazul terminalului iPhone au aparut chiar 2 dispozitive diferite cand noi asteptam doar un model anul acesta. Este posibil ca Apple sa testeze mai multe versiuni ale iPhone si sa lanseze doar una anul acesta si una anul viitor.

Interesant este ca nu se mentioneaza absolut deloc despre vreun nou model al iPod Touch 5 desi ar fi trebuit sa il vedem disponibil in toamna acestui an. Desigur ca aceste referinte in iOS 5 ar putea fi introduse acolo doar pentru a ne da noua de lucru insa pe de alta parte Apple testeaza prototipuri care ajung in final sa fie lansate. Vom vedea in viitor cum va sta treaba.

3 COMENTARII

  1. @ zaone atentie in screenshot-ul de mai sus avem 3 modele de iphone deoarece iph 4 este codename iphone 3.1 ..mai sus avem 3.3 plus 2 cu 4 .