iPad 2 jailbroken abia dupa lansarea oficiala a iOS 5.

Din pacate in seara aceasta avem parte de niste vesti proaste din partea lui i0n1c care tocmai a anuntat ca solutia de jailbreak pentru iPad 2 ar putea fi amanata pana dupa lansarea oficiala a iOS 5.0.  Se pare ca i0n1c stie despre existenta unui exploit pentru iPad 2 pe care Apple nu l-a blocat in iOS 4.x si nici in iOS 5 iar daca Apple il va mentine activ atunci este posibil ca solutia de jailbreak sa fie amanta pana in toamna cand va fi lansat iOS 5. i0n1c sustine ca in momentul de fata Chronic Dev Team ar putea avea o solutie de jailbreak petnru iPad 2 insa numai pentru iOS 4.3.0 deci extrem de nefolositoare.

Daca tot ceea ce spune i0n1c se va adeveri atunci vom astepta jumatate de an pentru a putea face jailbreak tabletei iPad 2, situatie nicidecum straina noua avand in vedere ca pentru iOS 4.2.1 am asteptat un untethered jailbreak aproape 5 luni de zile.

12 COMENTARII

  1. Eu zic ca o sa apara dupa solutia de bb downgrade pentru iphone 3g :))
    La cum suntem amanati, eu zic sa ne luam gandul la un jb

  2. Big Lol ! Hai sa fim seriosi 🙂 ! Daca Apple vrea sa blocheze un exploit il blocheaza ! In fine …pana la urma a venit vara nu ? Au si ei nevoie de plaja , cluburi , chefuri ! Doar nu vor sta acum si vor gasi vulnerabilitati :)) !

  3. Eu propun sa astepte iOS 6 … daca tot nu vor sa fie “descoperit” exploitul lor. Parerea mea ca nu stie nimic si restu e gargara in speranta ca intr`un final o sa gaseasca ceva util pentru un JB, pana atunci e mai usor sa zici ca strugurii sunt acrii.

  4. Astept jailbreak de aproape o luna de cand mi-am luat iPad 2 si acum apare vestea asta…super,n-am ce zice. 🙁 “Vai am reusit sa facem jailbreak dar mai asteptati putin,vai nu mai putem,vai iar putem,vai nu mai putem iar,mai asteptati jumatate de an” si tot asa.

  5. Cred ca in loc de jb vom primi un bj! cam ca la i4 unlock… Imi place foarte mult i4 pe care il am, dar fara un unlock software, e cam aiurea. Sincer, l-as schimba oricând cu un galaxy s2… factory unlocked, bineinteles.

  6. Absolutely worthless!!!

    Sfatul meu: cumparati aplicatii! Nu e nevoie sa va luati tot ce va trebuie odata sa va faca o gaura in portofel. Puteti sa le luati in 2, 3 luni.

    Eu asta fac! Eram un mare fan al jailbreak-ului si al installous, insa de cand am iPad 2 (din lipsa de optiuni) am inceput sa cumpar aplicatii. Acum am extins operatiunea si pe iPhone 4 (functioneaza mult mai bine fara jailbreak)

    Nu ma mai intereseaza solutiile de JB asteptate la nesfarsit sau unlock-urile care au incetat sa mai apara de un an. Cred ca baietii ori au fost cumparati de Apple pentru a ne face sa asteptam pana ne saturam, ori sunt cu mult depasiti de ce produce Apple in materie de securitate a iOS-ului si baseband-ului.

  7. Eu cumpar aplicatii pe iPad 2 la greu. Dar jailbreak, nu inseamna doar piratarea aplicatiilor. Inseamna multe alte tweek-uri cu care m-am obisnuit si pe care le vreau (ex: sbsettings, barrel, pull to refresh la mail, scrollingboard, move2unlock, samd)