Castigatorii – Concurs: Castiga unul dintre cele 4 coduri gratuite pentru aplicatia PhotoForge 2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EMIlEdikUAs[/youtube]

PhotoForge 2 este o noua versiune a celebrei aplicatii PhotoForge disponibila in AppStore de ceva vreme si folosita de milioane de persoane din lumea intreaga. PhotoForge este o aplicatie care ofera posesorilor de iDevices o suita de functii pentru editarea pozelor, functii pe care prea putine aplicatii din AppStore le au. Acum cateva zile a a fost lansata versiunea 2.0.1 a PhotoForge ce a adus eo serie intreaga de noutati plus cateva bug fix-uri pentru versiunea anterioara. Versiunea 2.0.1 a PhotoForge ofera functii noi, iconite noi, interfata noua si un nou sistem care va reduce substantial timpul de procesare a pozelor.

Photoforge 2 contine suport pentru layere, filtre, diverse efecte, poate modifica imagini de pana la 20 megapixeli, permite vizualizarea modificarilor pozelor la dimensiunea reala a pozei, insa cel mai important, timpii de procesare sunt mult mai mici decat in cazul altor aplicatii. Desi vorbim despre o apicatie cu functionalitati avansate, PhotoForge 2 este atat de intuitiva incat poate fi folosita atat de profesionisti cat si de utilizatori normali iar eu va ofer acum posibilitatea de a o castiga prin intermediul acestui concurs.

Pentru a participa trebuie doar sa lasati un comentariu cu  textul Particip. Concursul va lua sfarsit maine seara la ora 22:00.

UPDATE: Castigatorii sunt: Robert, Dobrogeanu, alin, Alin David.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kRAMOv4hSk0[/youtube]